Made in Italy

Beige linned rektangulær duge med Farnese luksus håndværksblonder - Kippel

  • Made in Italy
  • Kode: KIPPEL1
kr 4591,14 kr 5738,94 -20%
Materiale linned
Leveringstider 7 arbejdsdage vare tilgængelig / 8 uger vare at producere
Længde (cm) 150
Dybde (cm) 250

Linnedug med rektangulær Farnese-blonder, fin vare fremstillet i Italien.

Traditionens værdi slutter sig til den moderne livsstil med denne rektangulære lyserøde beige linnedug dekoreret med Farnese blonder.
Fremstillet i Italien med materialer af høj kvalitet og blødt at røre ved takket være specielle behandlinger, der forbedrer det naturlige udseende. Ideel til bordet, da det er apoallergen og antibakterielt, ud over brugen af naturlige og allergivenlige farvestoffer, der giver glans og panache.
Lethed , frihed, elegance og renhed er nøgleordene i dette produkt med en ædel charme og fint stof .

Komplementet blev skabt for at klare dagens stadigt voksende ønske om at opleve ethvert miljø med intensitet og dyb balance i en harmonisk helhed af forfining, natur og velvære.
Gennem opmærksomhed på detaljer og et ægte design, der peger på essensen af skønhed, fødes der således et autentisk og håndværksmæssigt produkt af højeste kvalitet for de valgte råvarer, såsom det reneste linned og den blødeste bomuld. Materialets naturlige ufuldkommenhed betegner således værdien af enkelhed , omgivet af et elegant og delikat håndværk til en sublim og suggestiv sensorisk oplevelse

Sammensætning:
  • 100% linned
Nyttige tip: Vask produktet separat med vand og neutral sæbe ved maksimalt 40 ° C, bleg det ikke, lad det ikke trænge igennem og vrid det ikke i hånden.
Vi anbefaler strygning ved lave temperaturer og ikke direkte udsættelse for sollys for at bevare integriteten af farven og den naturlige fiber.

NB : nuancer og variationer i udseende over tid og mellem beklædningsgenstand og beklædningsgenstand er særlige egenskaber ved produktet, da det er lavet med naturlige materialer.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro