Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Bath design fritstående støbejern med dekorerede fødder Wanda

Kode: WANDA
kr 54.648,07
Moms er inkluderet
Viser muligheder:

- +
Foranstaltninger
1700 x 810 mm; Vægt 124 kg; Kapacitet 220 L
Leveringstider
40 arbejdsdage * Leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager.
Viadurini Bathroom
Fritstående badekar med støbejern dekorative design fødder
Fritstående badekar fremstillet udelukkende af støbejern. intern emalje overflade titan 2 mm og malet udvendig finish i forskellige farvevarianter; komplet med støbejern ben også dekoreret og farverige. Tub, der er den øverste luksus!

VIGTIGT: Uden for pool finish i flere farvevarianter, viser farvekort og i boksen angiver farvekoden, du ønsker.

Bemærk: Du kan tilpasse benene, for at modtage brugerdefinerede pin anmodning om prisfastsættelse til: clienti@viadurini.it

- Faucet og afløb udelukket

Hvad er fordelene ved tankene i emaljeret støbejern? Mange!
Her er de vigtigste punkter:
• De er et miljøvenligt produkt. Den emaljeret støbejern i modsætning akryl er en grøn løsning.
• Brug altid den mest i miljøer, hvor hygiejnekravene, holdbarhed og ydeevne antager den største betydning, støbejern badekar er fantastisk til at modvirke spredning af bakterier.
• Ideel til en afslappende og sund bad. Støbejern er et ikke-brændbart materiale, der ikke afgiver nogen gasser eller giftige røg i tilfælde af brand.
• Sammenlignet med andre materialer - såsom akryl og jern - jern absorberer de fleste af de irriterende vand lyde og badeværelset.
Robust og uforanderlig. I stedet for akryl, støbejern badekar har en høj resistens over for flere faktorer; brand, stød, og kemiske produkter.
Økonomi. Skuespillerne er uændret og konstant vandtemperatur.
Let vedligeholdelse. Den glaserede overflade er glat og fast. Det er derfor, det ikke holder kalksten og er let at rengøre.
Produktion 100% EU - 25 års garanti

Viadurini Bath Collection er den rigtige løsning at give elegance og værdi til dit badeværelse. Høj kvalitet, design og upåklagelig blanding for den ultimative tendens.
Badekarret bliver det absolutte dronning af dit badeværelse. Det passer ind i ethvert miljø, vintage, moderne eller retro. Vælg den rigtige kombination for en effekt, der kan fortrylle dine gæster!

For nylig viste produkter