Made in Italy

Design fritstående håndvask på badeværelset lavet i Italien Dalmine Medium

  • Made in Italy
  • Kode: DALMINE1
kr 4083,07 kr 5103,84 -20%
Materiale Luxolid
Foranstaltninger L60xP42xH15 cm.
Leveringstider 10/20 arbejdsdage
Fritstående design håndvask lavet i Italien Frascati Medium
Frascati er en fritstående håndvask med en oval form. Dens omviklede design gør det perfekt til at dekorere dit badeværelse med et naturligt og let strejf af klassen.

Det er fremstillet i Luxolid af hænderne på ekspert italienske kunsthåndværkere, der består af en syntetisk forbindelse baseret på polyacrylharpikser og mineralfyldstoffer. Eksklusivt materiale, resultatet af mange års forskning og eksperimentering, af højere kvalitet end normale pladeprodukter, som på grund af de forskellige limefaser over tid kan have ændringer i farve eller revner. Luxolid på den anden side blandes og bearbejdes i form gennem polymere processer. Når den er blevet injiceret direkte i formene takket være de sidste faser af behandling og efterbehandling resulterer det i en ensartet struktur uden forskelle i farve eller kompaktitet, hvilket garanterer et produkt af æstetisk fremragende kvalitet og teknisk perfektion.

Hvis produktet lider af skader som dybe ridser eller flisning, kan det gendannes til dets oprindelige udseende, selv efter mange år. Det kræver ingen særlig vedligeholdelse, men det tilrådes altid at tørre produktet for at forhindre dannelse af skalamærker, som dog ikke ville påvirke materialet. Rengøring kan udføres med normale rengøringsmidler og ikke-slibende cremer.

Frascati fås i seksten forskellige farver i Luxolid-serien.

Forbedr dit interiør, og gør dine rum autentiske med denne stildetalje fremstillet i Italien. For information og / eller tilbud kontakt os.
Bemærk : Kraner er ikke inkluderet.
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro