Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Badekar fritstående forgyldt støbt aluminium Ida

Kode: IDA
kr 109.303,80
Moms er inkluderet
- +
Foranstaltninger
1700 x 680 mm; Vægt 198 kg; Kapacitet 215 L
Leveringstider
40 arbejdsdage * Leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager.
Viadurini Bathroom
Badekar fritstående forgyldt støbt aluminium Ida
Fritstående badekar fremstillet udelukkende af støbejern gulv support. indvendige finish emaljeret titanium 2 mm og eksternt belagt aluminium. Tub, der er den øverste luksus!

- Faucet og afløb udelukket

Hvad er fordelene ved tankene i emaljeret støbejern? Mange!
Her er de vigtigste punkter:
• De er et miljøvenligt produkt. Den emaljeret støbejern i modsætning akryl er en grøn løsning.
• Brug altid den mest i miljøer, hvor hygiejnekravene, holdbarhed og ydeevne antager den største betydning, støbejern badekar er fantastisk til at modvirke spredning af bakterier.
• Ideel til en afslappende og sund bad. Støbejern er et ikke-brændbart materiale, der ikke afgiver nogen gasser eller giftige røg i tilfælde af brand.
• Sammenlignet med andre materialer - såsom akryl og jern - jern absorberer de fleste af de irriterende vand lyde og badeværelset.
Robust og uforanderlig. I stedet for akryl, støbejern badekar har en høj resistens over for flere faktorer; brand, stød, og kemiske produkter.
Økonomi. Skuespillerne er uændret og konstant vandtemperatur.
Let vedligeholdelse. Den glaserede overflade er glat og fast. Det er derfor, det ikke holder kalksten og er let at rengøre.
Produktion 100% EU - 25 års garanti

Viadurini Bath Collection er den rigtige løsning at give elegance og værdi til dit badeværelse. Høj kvalitet, design og upåklagelig blanding for den ultimative tendens.
Badekarret bliver det absolutte dronning af dit badeværelse. Det passer ind i ethvert miljø, vintage, moderne eller retro. Vælg den rigtige kombination for en effekt, der kan fortrylle dine gæster!

For nylig viste produkter