Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Badehåndklæde med kraftigt linned med Poema-blonde, italiensk kvalitet, 2 farver - Slot

Kode: CASTLE5
kr 1.181,02 kr 1.653,48 -29%
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
linned
Leveringstider
7-10 arbejdsdage
Længde (cm)
110
Dybde (cm)
150
Viadurini Textile

Kraftigt linned badehåndklæde med digt blonder, luksus og design i 2 finish fremstillet i Italien.

Traditionens værdi slutter sig til den moderne livsstil med det turkis eller babyrosa tunge linned badehåndklæde med Poema-blonder på en af de to kortsider.
Håndklædet er produceret i Italien lavet af 100% linned af høj kvalitet og er blødt at røre ved takket være specielle behandlinger, der forbedrer dets naturlige udseende. Det er et ideelt stof til badeværelset, da det er allergivenligt , antibakterielt og frem for alt hygroskopisk, med fuld respekt for din hud takket være brugen af naturlige og allergivenlige farvestoffer, der giver den naturlige fiber glans og livlighed.
Lethed , frihed, elegance og renhed er nøgleordene i dette produkt med en ædel charme og fint stof .

Dette linned er faktisk absolut modernitet , et valg at leve samtiden for dem, der ønsker at tilbringe et øjeblik med total frihed, hvilket fører til skabelsen af et autentisk og håndlavet produkt af højeste kvalitet.
Materialets naturlige ufuldkommenhed betegner således værdien af enkelhed , omgivet af et elegant og delikat håndværk til en sublim og suggestiv sensorisk oplevelse.

Artiklen er født med respekt for ethvert element, idet man tager naturen som en livsstil for at opnå en balance mellem vitale energier, i en harmonisk helhed af forfining, natur og velvære, hvor miljømæssig bæredygtighed bliver en måde at være på. Ideel til dem, der lever nutiden med morgendagens øjne, for dem, der lever verden som et uendeligt og frit rum, hvor der ikke er behov for ord.

Tilgængelige finish:
  • gammelt slik - lyserødt slik
  • gammelt liv - turkis
Nyttige tip: Vask produktet separat med vand og neutral sæbe ved maksimalt 40 ° C, bleg det ikke, lad det ikke trænge igennem og vrid det ikke i hånden.
Vi anbefaler strygning ved lave temperaturer og ikke direkte udsættelse for sollys for at bevare integriteten af farven og den naturlige fiber.

NB: nuancer og variationer i udseende over tid og mellem beklædningsgenstand og beklædningsgenstand er særlige egenskaber ved produktet, da det er lavet med naturlige materialer. Vores linned er uendeligt moderne. Et valg af moderne livsstil, der er baggrunden for livets rytme. Dedikeret til dem, der lever deres oplevelse med rummet som et øjeblik med absolut frihed, på udkig efter en konkretitet, der skal ledsages af en kompromisløs stil.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter