Made in Italy

Badehåndklæde af bomuldsfrotté med italiensk luksus kvastblonder - Arafico

  • Made in Italy
  • Kode: ARAFICO1
kr 1223,77 kr 1529,77 -20%
Materiale bomuldssvamp
Leveringstider 7 arbejdsdage vare tilgængelig / 8 uger vare at producere
Længde (cm) 100
Dybde (cm) 140

Badehåndklæde af bomuld med elegante blonde kvaster, luksus lavet i Italien.

Værdien af tradition møder den moderne livsstil med den 'badehåndklæde bomuld frotté rosa beige farve, med kant Tassel blonder for en elegant og luksuriøs stil.
Håndklædet er produceret i Italien lavet af 100% linned af høj kvalitet og er blødt at røre ved takket være specielle behandlinger, der forbedrer dets naturlige udseende. Det er et ideelt stof til badeværelset, da det er allergivenligt , antibakterielt og frem for alt hygroskopisk, med fuld respekt for din hud takket være brugen af naturlige og allergivenlige farvestoffer, der giver den naturlige fiber glans og livlighed.
Lethed , frihed, elegance og renhed er nøgleordene i dette produkt med en ædel charme og fint stof .

Dette linned er faktisk absolut modernitet , et valg at leve samtiden for dem, der ønsker at tilbringe et øjeblik med total frihed, hvilket fører til skabelsen af et autentisk og håndlavet produkt af højeste kvalitet.
Materialets naturlige ufuldkommenhed betegner således værdien af enkelhed , omgivet af et elegant og delikat håndværk til en sublim og suggestiv sensorisk oplevelse.

Artiklen er født med respekt for ethvert element, idet man tager naturen som en livsstil for at opnå en balance mellem vitale energier, i en harmonisk helhed af forfining, natur og velvære, hvor miljømæssig bæredygtighed bliver en måde at være på. Ideel til dem, der lever nutiden med morgendagens øjne, for dem, der lever verden som et uendeligt og frit rum, hvor der ikke er behov for ord.

Nyttige tip: Vask produktet separat med vand og neutral sæbe ved maksimalt 40 ° C, bleg det ikke, lad det ikke trænge igennem og vrid det ikke i hånden.
Vi anbefaler strygning ved lave temperaturer og ikke direkte udsættelse for sollys for at bevare integriteten af farven og den naturlige fiber.

NB: nuancer og variationer i udseende over tid og mellem beklædningsgenstand og beklædningsgenstand er særlige egenskaber ved produktet, da det er lavet med naturlige materialer. Vores linned er uendeligt moderne. Et valg af moderne livsstil, der er baggrunden for livets rytme. Dedikeret til dem, der lever deres oplevelse med rummet som et øjeblik med absolut frihed, på udkig efter en konkretitet, der skal ledsages af en kompromisløs stil.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro