Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Bad sæt med vask og spejl i strukturen af ​​delfin Kreativitet

Kode: CREATIVITY
kr 34.639,72
Moms er inkluderet
- +
Leveringstider
30 arbejdsdage * Leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager.
Viadurini Bathroom
Bad sæt med vask og spejl i strukturen af delfin Kreativitet
Kreativitet er en smuk og charmerende sammensætning fuld af baderumsmøbler med helt en vask i hvid keramik, fra den stil af 900 «.
Denne smukke sammensætning indbefatter en elegant vask, vægmonteret og støttes på en metal struktur i den elegante krom finish, der skaber en delikat lyspunkt til hele sammensætningen.
For at give et strejf af lys til hele sammensætningen er en del af denne sammensætning en smuk vandhane væg, komplet med afløb og vandlås også i krom finish.
Det vigtigste er kendetegnende for denne fantastiske sammensætning er indkapslet i sin smukke spejl beriget med en original indstilling i den smukke delfin antiqued træ. Denne smukke træramme er håndskårne så hvert stykke er unik og ikke reproducerbar.
Kreativitet er afsluttet og beriget af tilstedeværelsen af ​​en smuk og elegant gulv håndklædeholder, papirholder og toiletbørste med krom keramisk toilet børste holder.
Kreativitet er designet til at bringe et strejf af designer stil 900 års i dit hjem, altid opretholde en vis modernitet og elegance.
Består af elegant kvadrerede linjer, Kreativitet passer harmonisk ind i ethvert interiør.
Det bringer dig også et strejf af stil til dit hjem!
Synke fast til væggen med medfølgende beslag!

Bemærk: Rammen på spejlet er håndlavede med antikke træ delfin kan præsentere nogle variationer fra billedet, variationer til at overveje tegn på unikke i produktet.

Dele inkluderet i præparatet:
- Håndvask cm. L. 50 cm x D. 40,5 cm
- Base metal bredde krom. 41 cm x 34 cm x Projection Wall H: 76 cm
- Faucet krom væg
- Krom Affald
- Sifon krom
- Gulv krom håndklædeholder, papirholder og toiletbørste krom keramik.
- Spejl med træramme 55x75 cm antik delfin

Viadurini Bath Collection er den rigtige løsning at give elegance og værdi til dit badeværelse. Høj kvalitet, design og upåklagelig blanding for den ultimative tendens.
Badeværelse sink Viadurini passer ind i ethvert miljø, vintage, moderne eller retro. Vælg den rigtige kombination for en effekt, der kan fortrylle dine gæster!

For nylig viste produkter