Made in Italy

Artisan væglampe i venetiansk glas og metal lavet i Italien - Jason

  • Made in Italy
  • Kode: JASON3
kr 16252,11 kr 20315,12 -20%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuger
Længde (cm) 50
Dybde (cm) 34
Højde (cm) 38

Håndlavet 7-lys væglampe i venetiansk glas og metal Fremstillet i Italien.

Væglampe håndlavet i Italien i Venedig glas, røget finish med forkromet metal detaljer. En engagerende æstetik, der tilpasser sig enhver form for miljø, hvor den passer med overflod takket være dens former og funktionaliteten af dens design. De vidunderlige og elegante buede arme udvider sig udad for at bringe lys i forskellige retninger og oplyse rummet gennem en original scenografisk effekt , der minder om eksplosionen af fyrværkeri for et kreativt , raffineret og stærkt visuelt effektresultat .

Hvert element, der udgør disse vidunderlige indretningsløsninger, er fremstillet individuelt og kommer fra hænderne på eksperthåndværkere i sektoren , som takket være et dybt kendskab til den venetianske tradition inden for glasforarbejdning , bringer ægte kunstværker til live, udstyret med en sjæl og en personlighed, der giver dem, der opfinder dem, dem, der laver dem og dem, der bruger dem, mulighed for at skabe en personlig og egnet lighed og dermed føle empati med dem. Hele produktionsprocessen foregår i Venedig , glasfremstillingstraditionens bankende hjerte, med særlig opmærksomhed på detaljer og respekt for de gamle teknikker med et ønske om, at det moderne projicerer sig selv mod fremtiden. På denne måde fødes autentiske og effektive belysningsideer , der genforeslår klassiske designs, der er gensynet i en moderne nøgle for et eksklusivt og avantgarde resultat .

Pærer (medfølger ikke) : 7 x MAX 25W G9

NB : Applikationen fås i en bred vifte af forskellige farvekombinationer, og er håndlavet kan den helt tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro