Made in Italy

Artisan Loftlampe i røget venetiansk glas, fremstillet i Italien - Minos

  • Made in Italy
  • Kode: MINOSSE1
kr 51.927,21 kr 64.909,01 -20%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuge
Længde (cm) 108
Dybde (cm) 108
Højde (cm) 25

Håndlavet loftslampe i glas og metal, fremstillet i Italien.

Majestætisk og elegant loftlampe fremstillet i Italien i Venedig i håndbearbejdet farvet glas med røgfyldt finish og detaljer i poleret forkromet metal . Et design skitseret af hidtil usete former, der krystalliserer for at give liv til sarte glasbånd, der, når de er samlet, konvergerer i et lysende omdrejningspunkt. Dens æstetiske skiller sig ud takket være dens forbedring af stilen, der perfekt tilpasser sig miljøer med moderne møbler og giver karakter til rum med en mere klassisk smag, der viser sig at være eklektisk og alsidig . For at berige dens værdi er det specielle diamantmønster, der dækker hele overfladen, hvilket skaber eksklusive lysspil .

En 100% produktion i Italien produktion, der har sine rødder i den autentiske tradition i Venedig , en by med en stærk historie på ti år og en kilde til inspiration til forarbejdning af glas. Hvert element, fint bearbejdet af dygtige håndværkere, der er eksperter i sektoren , fortæller om gamle teknikker, der er udleveret gennem årene, der har bragt den sande essens af glas til i dag og fortæller gennem lyset dets værdier af oplevelse , ægthed og tilbøjelighed til skønhed . Impulsen til at tilbyde møbleløsninger, der respekterer tradition, blandes med ønsket om at skabe noget innovativt for at tilbyde klassisk tilbehør komplet med banebrydende teknologier til at møblere dine værelser med stil, der minder om fortiden. Det, der er født, er et møbelforslag, der synes at være smedet af lys, designet til at dekorere moderne miljøer med al den klasse og elegance, hvormed det oplyste de store haller i gamle bygninger .

Pære (medfølger ikke) : 24 x MAX 40W G9

NB : Loftlampen fås i en bred vifte af forskellige farver, og når den er håndlavet, kan den også tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved hjælp af formularen "Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter