Made in Italy

Applique Loftlampe i hvid Technopolymer Design 2 størrelser - Cathedral

  • Made in Italy
  • Kode: CATTEDRALE
kr 14.662,99 kr 18.328,70 -20%
Materiale teknopolymer
Farve hvid
Leveringstider 3/4 arbejdsuge
Type stikkontakt 3000K LED
FRONT LED 13W 1520 LUMEN - LED BAGLYS STRIP 3W 280 LUMEN (DIMBAR)

Loftlampe eller LED-væglampe i hvid technopolymer med roset, lavet i Italien design.

Denne originale og entydige lofts- eller væglampe fremkalder charmen ved naturligt lys, der udstråler mellem de dekorerede rosenvinduer i de gotiske katedraler, hvilket skaber en suggestiv og følelsesladet atmosfære.
Dette er præcis, hvad denne lampe ønsker at opnå: at få form og lys til at eksistere sammen i en poetisk form, der skjuler en innovativ ånd, der er i stand til at vække følelser.

Et supplement, der ønsker at fremhæve ægtheden og de tusind nuancer, der karakteriserer hver enkelt person gennem gengivelse af lysende elementer med et unikt og innovativt design.

Lampen er lavet af technopolymer til et helt italiensk design, der gennem utraditionel eksperimentering og kontinuerlig forskning mellem tradition og modernitet er i stand til at forbløffe, tør og begejstre, så du kan udtrykke dine følelser gennem en original og personlig dekorativ brug af lyset.

Samlingen vil være en invitation til at være sig selv uden frygt eller frygt, frigøre ens sande identitet og udfordrende stereotyper.
Dedikeret til alle dem, der elsker udtryksfuld frihed, og som udtrykker deres stil med frihed og energi, vælger at følge hjertet og leve i empati, fri fra ethvert almindeligt mønster.

Fås i 2 størrelser:
  • 83 x 98 x maks. 210 cm
  • 56 x 63 x maks. 210 cm
Tekniske egenskaber:
  • Gennemsigtig elektrisk kabellængde 2 m
  • 2 m langt stålophængskabel
  • Led-lys inkluderet
  • Kildetype: 2 x dæmpbar LED, 24V (med faseskåret lysdæmper) LED foran 13W, 1520lumen CRI ≥80 - klasse A + strip-ledet baggrundsbelysning 3W, 280lumen CRI ≥80 - klasse A +
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter