Made in Italy

Antonio guld lavet i Italien ayous lavet håndlavet spejl i træ

  • Made in Italy
  • Kode: ANTONIO
kr 4.836,12 kr 6.045,15 -20%
Materiale ayous træ og træmasse
Foranstaltninger Ydre dimensioner: L78xP5xH98 cm; Indvendige mål: L60xH80 cm.
Leveringstider 3 arbejds uger

Ayous sølvguld trævægspejl håndlavet i Italien

Rektangulært spejl i ayous træ og træmasse med håndlavet blad i et enkelt og moderne design.

Dette rektangulære spejl er et eksempel på kunstnerisk og moderne design . Rammen er lavet til at skabe en tekstureffekt, der minder om glansen og dynamikken i smeltet metal eller rislende vand, der fanger lyset og reflekterer det på stadig nye og fascinerende måder.

Kontrasten mellem den glatte overflade af spejlet og den ru, tredimensionelle ramme gør dette stykke til et virkeligt punkt af visuel interesse. Perfekt til dem, der ønsker at tilføje et strejf af modernitet og originalitet til deres rum, dette spejl tilpasser sig nemt til forskellige indretningssammenhænge, fra industrielle til mere minimalistiske eller eklektiske.

Dette spejl er ideelt som omdrejningspunkt i entréen, som et supplement i et badeværelse eller som et kunstværk i en stue, og det er valgt til dem, der ønsker at kombinere elegance med funktionalitet og skabe et livligt og trendy miljø.

Dette spejl med høje kvalitetsstandarder giver mulighed for at vælge mellem to forskellige finisher:
  • Guld;
  • Sølv.
Indret din stue med dette møbel med et uimodståeligt Made in Italy-design, og liv dit miljø op ved at give et strejf af lysstyrke og elegance til din væg.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter