Made in Italy

Ansigtshåndklæde i hvid bomuldsfrotté med geometrisk dekor - Gimmy

  • Made in Italy
  • Kode: GIMMY1
kr 674,07 kr 748,96 -10%
Materiale bomuldssvamp
Leveringstider 7 arbejdsdage vare tilgængelig / 8 uger vare at producere
Længde (cm) 60
Dybde (cm) 100

Hvid bomulds terry ansigt håndklæde med luksus geometrisk dekoration fremstillet i Italien.

Traditionens værdi slutter sig til den moderne livsstil med det hvide bomuldsfrottéhåndklæde med geometrisk dekoration .
Håndklædet er produceret i Italien lavet af bomuld af høj kvalitet og gjort blødt at røre ved takket være specielle behandlinger, der forbedrer dets naturlige udseende. Det er et ideelt stof til badeværelset, da det er allergivenligt , antibakterielt og frem for alt hygroskopisk under fuld respekt for din hud takket være brugen af naturlige og allergivenlige farvestoffer, der giver glans og panache.
Lethed , frihed, elegance og renhed er nøgleordene i dette produkt med en ædel charme og fint stof .

Komplementet blev skabt for at klare dagens stadigt voksende ønske om at opleve ethvert miljø med intensitet og dyb balance i en harmonisk helhed af forfining, natur og velvære.
Gennem opmærksomhed på detaljer og et ægte design, der peger på essensen af skønhed, fødes der således et autentisk og håndværksmæssigt produkt af højeste kvalitet for de valgte råvarer, såsom det reneste linned og den blødeste bomuld. Materialets naturlige ufuldkommenhed betegner således værdien af enkelhed , omgivet af et elegant og delikat håndværk til en sublim og suggestiv sensorisk oplevelse

Artiklen er født med respekt for ethvert element, idet man tager naturen som en livsstil for at opnå en balance mellem vitale energier, i en harmonisk helhed af forfining, natur og velvære, hvor miljømæssig bæredygtighed bliver en måde at være på. Ideel til dem, der lever nutiden med morgendagens øjne, for dem, der lever verden som et uendeligt og frit rum, hvor der ikke er behov for ord.

Nyttige tip: Vask produktet separat med vand og neutral sæbe ved maksimalt 40 ° C, bleg det ikke, lad det ikke trænge igennem og vrid det ikke i hånden.
Vi anbefaler strygning ved lave temperaturer og ikke direkte udsættelse for sollys for at bevare integriteten af farven og den naturlige fiber.

NB: nuancer og variationer i udseende over tid og mellem beklædningsgenstand og beklædningsgenstand er særlige egenskaber ved produktet, da det er lavet med naturlige materialer. Vores linned er uendeligt moderne. Et valg af moderne livsstil, der er baggrunden for livets rytme. Dedikeret til dem, der lever deres oplevelse med rummet som et øjeblik med absolut frihed, på udkig efter en konkretitet, der skal ledsages af en kompromisløs stil.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro