Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Ana design natursten håndvask i design, håndlavet

Kode: LAVAPPONYX
kr 4.183,14
Moms er inkluderet
- +
Materiale
onyks
Foranstaltninger
45 x 45 x 17 cm * er unikke stykker, målingerne skal betragtes som vejledende
Leveringstider
7 arbejdsdage
Produkt vægt
27 kg
Viadurini Bathroom
Håndvaske i naturligt onyx sten, håndlavet.
Farve: Onyx
Da disse er unikke stykker, er hver genstand anderledes end de andre i farvenuancer og former. Af denne grund vises det viste billede som vejledende. Det er muligt, når du bestiller, at anmode om det nøjagtige billede af varen, inden den sendes.

Produkterne i denne linje er lavet udelukkende af natursten som marmor, onyx, vulkanske sten, flodsten ... De er alle håndlavede, så de er rigtige unikke stykker, hver af de andre i form og farveskalaer.
BRUG OG VEDLIGEHOLDELSE
For at rengøre disse håndvaske er det nødvendigt at bruge specifikke rengøringsmidler til natursten og marmor, som ikke indeholder slibende stoffer. Produktet skal påføres med en blød og delikat svamp, som ikke ridser og ødelægger overfladen.

For at sikre produktets integritet og holdbarhed over tid er det nødvendigt med jævne mellemrum at anvende imprægneringsbehandlingen (leveres sammen med artiklen) på indersiden og på kanterne af vasken. Den første ansøgning skal udføres, når vasken er modtaget, inden den anvendes, og behandlingen skal gentages en gang hver 1/2 måned.
Den behandlede pakke indeholder 200 ml produkt og er tilstrækkelig i cirka et år.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter