Made in Italy

Aluminium udendørs stol med eller uden pude, høj kvalitet, 4 stk - Filomena

  • Made in Italy
  • Kode: FILOMENASED
kr 18.413,97 kr 23.017,48 -20%
Leveringstider 3-4 arbejdsuger
Strukturmateriale aluminium
Længde (cm) 54.5
Dybde (cm) 57
Højde (cm) i alt 79, siddende 46

Stabelbar udendørs stol i aluminium, tekstilene og stofpude, høj kvalitet fremstillet i Italien, 4 stk.

Tekniske egenskaber og materialer:
Strukturen er lavet af epoxypulverlakeret aluminium kombineret med sædet i tekstil og bagsiden i vandafvisende Sunbrella-stof.
Den kan også købes med den aftagelige pude i vandafvisende stof kombineret med ryglænet. Polstringen er i polyurethanskum lukket i en vandtæt, men åndbar membran.

Det er detaljerne i det støbte aluminiumsben, der giver denne stabelbare udendørs stol det raffinerede design, der adskiller den og personaliserer den i sin formelle ro.
Linjernes og volumenernes raffinerede væsentlighed kombineres med stoffernes materialitet for en elegant og konstruktivt solid visuel effekt, der forbedrer både det indre og det eksterne miljø.

Kollektionen er kendetegnet ved detaljerne i aluminiumsbenet som et knudepunkt kombineret med den formelle og modulære strenghed af polstringen for at opleve udendørs med hensyn til maksimal afslapning og hygge, siddende i sofaen, omkring et bord eller liggende på solseng. .

Tilgængelige finish:
  • hvid aluminium, hvid tekstilene og sunbrella stof i sølv savanne
  • gunmetal aluminium, sort textilene og sunbrella stof i zinksavanna
  • metallisk sandgråt aluminium, papyrus tekstilene og laksemelange stof
NB: efter anmodning er der et beskyttelsesovertræk, som vi foreslår at bruge i vintersæsonen eller perioder med ikke-brug af produktet, snarere end om natten og for kraftig nedbør. Betræk er lavet af polyester i grå farve. Desuden anbefales regelmæssig rengøring for at holde produktet i god stand. Kontakt os for mere information ved at udfylde den relevante formular.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter