Gratis udgifter

Aluminium udendørs stol med armlæn - Eugene

 • Kode: EUGENE7
kr 2795,91 kr 3106,50 -10%
Leveringstider 1 arbejdsuge
siddende udstyr Væv
Strukturmateriale Aluminium
Længde (cm) 52
Dybde (cm) 59
Højde (cm) 81
Sædehøjde (cm) 47

Udendørs stol med armlæn i aluminium og vævet stof.

Denne have-spisestuestol med fuld armlæn den er kendetegnet ved sin synlige struktur i hvidlakeret aluminium og af den håndvævede vævning lavet med en speciel strimmel af Olefin-stof, et specifikt materiale til udendørs brug i Sunproof Sand-farven.

Denne stol har en meget lav vægt (ca. 3 kg), hvilket giver maksimal manøvredygtighed og samtidig er kendetegnet ved fremragende robusthed .
Dens rene og essentielle design og dens moderne stil giver den en stærk karakter, hvilket gør den perfekt til indretning af udendørs rum i både private og kontraktlige miljøer.

Takket være brugen af specielle materialer af høj kvalitet garanterer denne udendørsstol fremragende modstandsdygtighed over for dårligt vejr, snavs, støv og pletter.

Produkterne i denne kollektion er håndvævet med kun naturlige fibre og materialer , som på grund af deres iboende egenskaber kan fremvise uregelmæssigheder, ufuldkommenheder og farveforskelle (tilstande, der også kan opstå et stykke tid efter købet). For at sikre en længere levetid for produktet over tid, anbefaler vi at undgå langvarig udsættelse for sollys, regn, fugt og høje temperaturvariationer (faktorer, der kan svække fibrene, gøre den udsat for brud og fremme udseendet af skimmelsvampe). Hvis produktet udsættes for særligt høje luftfugtighedsforhold, anbefaler vi at lade det tørre hurtigt og fuldstændigt og altid undgå direkte sollys.

Tilgængelige størrelser:

 • Bredde: 52 cm ;
  Dybde: 59 cm ;
  Ryglæn Højde: 81 cm;
  Sædehøjde: 47 cm

Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved at bruge den relevante formular " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro