Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Afrundet gryde til sauce i håndfortinnet kobberbase og låg - Gianmatteo

Kode: GIANMATTEO
kr 1.104,87 kr 1.432,46 -23%
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
intern tin udvendigt kobber
Leveringstider
7-10 arbejdsdage
Længde (cm)
14
Højde (cm)
17
Viadurini Kitchen

Sauce gryde med håndtag og låg i håndlavet i Italien fortinnet kobber.

Denne saucepande er helt skabt i massivt håndhamret kobber og har en afrundet afrundet form med elegante massive messinghåndtag samlet med 5 mm nitter.
Ideel til at holde saucer og retter varme, det inkluderer bunden nedenunder og låget.
Det funktionelle og elegante design repræsenterer et unikt stykke , da objektet er født af en håndværksmæssig kobberbehandling efter den italienske tradition , lavet i århundreder med den største opmærksomhed på detaljer og uændret ekspertise fra kobbermestrene.

Under fuld respekt for italiensk tradition og kvalitet er den helt manuelle produktion resultatet af en stærk syntese mellem lidenskab og kunst, der giver liv til et unikt og dyrebart objekt.
Af enestående kvalitet og forfining er hvert objekt og hver af dets detaljer resultatet af omhyggelig bearbejdning, der udføres nøje med hånden af kopersmede.
Kobberkogegrejene til kulinarisk brug er faktisk udelukkende modelleret manuelt at slå på specifikke jernstænger med træhammer og specielle hamre til små produktioner eller med drejebænken til større.
Denne bearbejdningsteknik giver kobberet et æstetisk pyntet udseende, men frem for alt gør det mere modstandsdygtigt over for slid for en molekylær hærdningseffekt.
Derefter fortynder hvert produkt manuelt over ilden og fordeler manuelt den smeltede tin inde i køkkengrejene for at gøre det sikkert og hygiejnisk.
Endelig udføres rengøring og slibning manuelt med biologisk nedbrydelige produkter og til afslutning af poleringen ved børstning, indtil en total glans er opnået.
Hvor det er nødvendigt, fastgøres håndtagene med nitter for at sikre et stærkt og varigt greb.
Alle disse funktioner gør det til et uundværligt værktøj, især for alle, der er interesseret i haute cuisine.

Valg af materiale er det første vigtige udgangspunkt: Der foretages et flittigt valg for kun at vælge materialer af fremragende kvalitet.
Så det anvendte kobber er rent kobber med de rigtige fysiske kvaliteter til perfekt modellering. Messingen til håndtagene kommer fra individuelle førstevalgstænger til håndværksstøbning, og den anvendte tin er 100% ren jomfru, der er egnet til madbrug, i overensstemmelse med reglerne og med et analysecertifikat.

Materialet:
Kobber var det første metal, der blev bearbejdet af mennesket. Det er et næsten uforgængeligt ædelmetal med en høj økologisk værdi. Det er grunden til at eje et kobber køkkenredskab kan betyde at eje en del af menneskets historie, hvilket bringer glæde og charme i tilberedningen af måltider og i præsentationen af retter.
Kobber er velegnet til lang og nøjagtig madlavning på grund af sin varmeledningsevne, som gør det muligt for varmen at sprede sig jævnt over hele gryden og låget, så når den ønskede temperatur er nået, opnås energibesparelser , da det kræver lidt varme.

Tekniske egenskaber og advarsler:
  • Kan bruges til gas, strålende eller elektrisk madlavning, helst med lave flammer;
  • Brug ikke skarpe genstande i direkte kontakt med interiøret, vi anbefaler træbestik for at undgå ridser i fortiningen;
  • Brug ikke ståluldspuder til indvendig rengøring for at undgå fjernelse af dåsen;
  • Vask i opvaskemaskine anbefales ikke for at undgå fuldstændig oxidation af kobberet;
  • Efterlad ikke instrumentet i direkte kontakt med flammer eller plader uden mad eller krydderier indeni;
  • Stak ikke gryderne oven på hinanden; det tilrådes at hænge dem op.
NB: Ved fortsat brug får kobber sin karakteristiske antikke farve . For dem, der foretrækker skinnende kobber, tilrådes det at bruge (kun udenfor) eddike og saltopløsningen og gnide ståluld eller kobberrengøringsprodukter, der er let tilgængelige på markedet. Dam har også en tendens til at blive mørkere, men denne naturlige reaktion påvirker ikke dens hygiejne. Hvis belægningen af fortiningen ikke længere er ensartet, er det vigtigt at fortsætte med en ny fortiningsplade, som du direkte kan kontakte leverandøren eller eksperter i sektoren. Med de korrekte forholdsregler, der er angivet ovenfor, kan tinplettering vare op til 9/10 år.

Muligheden for periodisk at stagnere interiøret og polere det udvendigt gør beholderen evig : dette er grunden til, at disse værktøjer ofte afleveres fra generation til generation.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter