Made in Italy

Afrundet gryde til sauce i håndfortinnet kobberbund og låg - Gianmatteo

 • Made in Italy
 • Kode: GIANMATTEO
kr 1101,42 kr 1376,81 -20%
Materiale indvendig tin udvendig kobber
Leveringstider 7-10 hverdage
Længde (cm) 14
Højde (cm) 17

Saucepande med hanke og låg i håndlavet i Italien fortinnet kobber.

Denne grydeske, der er lavet i solidt håndhamret kobber, har en afrundet afrundet form med elegante håndtag af massivt messing samlet med 5 mm nitter.
Ideel til at holde saucer og retter varme, den inkluderer bunden nedenfor og låget.
Det funktionelle og elegante design repræsenterer et unikt stykke , da genstanden kommer fra en håndværksmæssig kobberbearbejdning i henhold til den italienske tradition , lavet i århundreder med den største opmærksomhed på detaljer og uændret ekspertise af kobbersmedene.

I fuld respekt for italiensk tradition og kvalitet er den helt manuelle produktion resultatet af en stærk syntese mellem passion og kunst, der giver liv til en unik og dyrebar genstand.
Af enestående kvalitet og raffinement er hver genstand og hver af dens detaljer resultatet af omhyggelig forarbejdning udført strengt i hånden af mesterkobbersmede.
Kobberkogegrejet til kulinarisk brug er i virkeligheden fuldstændigt modelleret i hånden slå på specifikke jernstænger med træhammere og specielle hamre til små produktioner, eller med drejebænken til større.
Denne forarbejdningsteknik giver kobberet et æstetisk udsmykket udseende, men gør det frem for alt mere modstandsdygtigt over for slid , for en molekylær hærdende effekt.
Efterfølgende fortinnes hvert produkt i hånden over bålet, hvorved det smeltede dåse manuelt fordeles inde i kogegrejet, for at gøre det sikkert og hygiejnisk.
Til sidst udføres rengøring og polering manuelt med biologisk nedbrydelige produkter, og til sidst polering ved børstning, indtil en total glans opnås.
Hvor det er nødvendigt, er håndtagene fastgjort med nitter, for at sikre et stærkt og varigt greb.
Alle disse funktioner gør det til et uundværligt værktøj, især for alle dem, der er interesseret i haute cuisine.

Valget af materialer er det første vigtige udgangspunkt: Der foretages et omhyggeligt valg for kun at vælge materialer af fremragende kvalitet.
Så det anvendte kobber er rent kobber, med de rigtige fysiske egenskaber til perfekt modellering. Messing til håndtagene kommer fra individuelle førstevalgsbarrer til håndværksmæssig støbning, og den anvendte tin er 100% ren jomfru, egnet til fødevarebrug, i overensstemmelse med reglerne og med et analysecertifikat.

Materialet:
Kobber var det første metal, der blev bearbejdet af mennesker. Det er et praktisk talt uforgængeligt ædelmetal med en høj økologisk værdi. Det er derfor, at eje et køkkenredskab af kobber kan betyde at eje en del af menneskehedens historie, som bringer glæde og charme ved tilberedning af måltider og i præsentationen af retter.
Kobber er velegnet til lang og præcis madlavning på grund af dets varmeledningsevne, som gør, at varmen kan fordele sig jævnt over hele gryden og låget, så der, når den ønskede temperatur er nået, opnås energibesparelser , da det kræver lidt varme.

Tekniske funktioner og advarsler:
 • Kan bruges til gas-, stråle- eller elektrisk madlavning, helst med lav flamme;
 • Brug ikke skarpe genstande i direkte kontakt med interiøret, vi anbefaler træbestik for at undgå ridser i blikbelægningen;
 • Brug ikke ståluldspuder til indvendig rengøring, for at undgå fjernelse af dåsen;
 • Vask i opvaskemaskinen anbefales ikke for at undgå fuldstændig oxidation af kobberet;
 • Efterlad ikke instrumentet i direkte kontakt med flammer eller tallerkener uden mad eller krydderier indeni;
 • Stable ikke panderne oven på hinanden; det er tilrådeligt at hænge dem op.
NB: Ved fortsat brug vil kobber få sin karakteristiske antikke farve . For dem, der foretrækker skinnende kobber, anbefales det at bruge (kun udenfor) eddike- og saltopløsningen og gnide ståluld eller kobberrensemidler ind, der er let tilgængelige på markedet. Dam vil også have tendens til at blive mørkere, men denne naturlige reaktion påvirker ikke dens hygiejne. Hvis belægningen af fortinningen ikke længere er ensartet, vil det være vigtigt at gå videre med en ny fortinning, som du kan kontakte leverandøren eller eksperter i sektoren direkte for. Med de korrekte forholdsregler, der er angivet ovenfor, kan fortinning holde op til 9/10 år.

Muligheden for periodisk at stagnere interiøret og polere det udvendigt gør beholderen evig : det er grunden til, at disse værktøjer ofte bliver overleveret fra generation til generation.

Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro