Abaca Garden Lounge komplet med puder - Raziel

  • Kode: RAZIEL
kr 30.190,29 kr 37.737,84 -20%
Materiale Abaca
Leveringstider 1 arbejdsuge
siddende udstyr Vandafvisende stof

Haveloungesæt i abaca med hynder inkluderet.

Udendørs stue sammensat af lænestol , 2-personers sofa , 3-personers sofa, sofabord og puf i naturlig abaca- fiber med hynder inkluderet i standard " Ecrù " finish .

Stuen tilhører en hel samling og strengt håndvævet i naturlig abaca-fiber , med en massiv træ- og polyrattanramme. Karakteriseret af lige og væsentlige linjer passer den diskret ind i ethvert rum i huset.
Produkterne i denne kollektion egner sig til at indrette beskyttede udendørsrum såsom verandaer, altaner, terrasser, verandaer og lysthuse, hvilket giver liv til miljøer med unik varme og stil.

Produkterne i denne kollektion er håndvævet med kun naturlige fibre og materialer , som på grund af deres iboende egenskaber kan fremvise uregelmæssigheder, ufuldkommenheder og farveforskelle (tilstande, der også kan opstå et stykke tid efter købet). For at sikre en længere levetid for produktet over tid, anbefaler vi at undgå langvarig udsættelse for sollys, regn, fugt og høje temperaturvariationer (faktorer, der kan svække fibrene, gøre den udsat for brud og fremme udseendet af skimmelsvampe). Hvis produktet udsættes for særligt høje luftfugtighedsforhold, anbefaler vi at lade det tørre hurtigt og fuldstændigt og altid undgå direkte sollys.

Lænestolen måler : L 78 x D 80 x H 72 / 82 med hynde.

Sofaens mål :
  • 2 sæder : L 138 x D 80 x H 72 / 82 med hynde;
  • 3 sæder : L 178 x D 80 x H 72 / 82 med hynde.
Bordmål : L 90 x D 60 x H 35.

Puf måler : L 45 x D 45 x H 36 / 46 med pude.

Puder finish : Ecru.

Vedligeholdelse :
For korrekt rengøring af den naturlige abaca-fiber anbefaler vi brug af mikrofiberklude, neutrale rengøringsmidler og varmt vand.
Vi foreslår, at pudestoffet kun vaskes kemisk rent eller i hånden ved lav temperatur for at undgå krympning og bevare dets egenskaber.

NB : Hyndernes polstring fås i andre finish og materialer på forespørgsel. Pyntepuder er undtaget.
Kontakt os for mere information eller for at anmode om et personligt tilbud ved at udfylde den relevante formular "Anmod om oplysninger" .
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter