Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

3 lys væglampe i Gorilla keramisk grå eller hvid design - Rillago

Kode: RILLAGO
kr 6.598,58 kr 9.570,21 -31%
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
keramisk
Leveringstider
3/4 arbejdsuge
Type stikkontakt
E27
Længde (cm)
41,5
Dybde (cm)
41,5
Højde (cm)
24
10W
Viadurini Lighting

Væglampe i hvid eller grå keramik i form af en gorilla, håndlavet produkt fremstillet i Italien.

Denne originale og enestående væglampe er ikke født til at begejstre, men vil snarere være en form for protest med sin ekspressivitet og med repræsentationen af den vrede, hvormed den keramiske gorilla river en af menneskets største opfindelser for at symbolisere det, der er i stand til at gøre mod naturen og dens medmennesker.

Det er et supplement til kunstnerisk opsigelse, der ønsker at fremhæve ægtheden og de tusind nuancer, der karakteriserer hver enkelt person gennem gengivelse af lysende elementer med et unikt og innovativt design.

Lavet af keramik som et materiale, der repræsenterer oprindelsen, formbarheden, skabelsen, og som fører direkte til oprindelsen af vores kultur.
Et helt italiensk design, der gennem ukonventionel eksperimentering og kontinuerlig forskning mellem tradition og modernitet er i stand til at forbløffe, tørre og begejstre, så du kan udtrykke dine følelser gennem en original og personlig dekorativ brug af lys. Samlingen vil være en invitation til at være dig selv uden frygt eller frygt, frigøre din sande identitet og udfordrende stereotyper.
Dedikeret til alle dem, der elsker udtryksfuld frihed, og som udtrykker deres stil med frihed og energi, vælger at følge hjertet og leve i empati, fri fra ethvert almindeligt mønster. Fås i to finish:
  • kedelig grå
  • Matt Hvid
Tekniske egenskaber:
  • Elektrisk kabel i sort lærred.
  • Pærer er ikke inkluderet (brug kun plastpærer)
  • Angrebstype: 3 x E27 max 10W LED

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter