Made in Italy

3 indskudsborde sofaborde røget Amalia, moderne design, fremstillet i Italien

  • Made in Italy
  • Kode: AMALIA 2
kr 2.580,72 kr 3.225,89 -20%
Materiale PMMA
Foranstaltninger L 30/40/50 x H 30/40/50 x P 40 cm
Farve røget gennemsigtig
Leveringstider 7 dage efter bekræftelse af ordren * leveringstider kan stige i tilfælde af produkt er ikke tilgængelig på lager
3 indskudsborde sofaborde røget Amalia, moderne design, fremstillet i Italien
Praktisk sæt af 3 tabeller i overlappende bro, fremstillet af 100% PMMA plexiglaskasser fra ren polymer, med røget farve, termoformede hånd og selvbærende. De fysiske og tekniske karakteristika plexiglaskasser (chok, stress-resistente, holdbare, varmeisolerende) gøre denne artikel et komplement af praktisk og funktionel møbler, egnet til ethvert miljø. Lysstyrken og lysstyrken forblive konstant og uændret over tid. Plexiglass PMMA fra jomfru polymer anvendes ved ikke-toksisk, hypoallergen, lugtfri og antibakteriel. Genanvendeligt 100%. Udtænkt, designet og fremstillet i Italien, med italienske materialer.

Dette produkt er fremstillet af et selskab, stærkt fokus på udviklingen af design tendenser og bekvemmeligheden ved plexiglas. Med erfaringerne fra mange års aktivitet, er ideerne om kreative italienske designere omdannet til objekter klar til at møblere alle rum personlighed: møbler, inventar, boligtilbehør og belysning, essentielle elementer i den hjemlige landskab.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter