Made in Italy

3-huls bidemixer i messing klassisk design fremstillet i Italien - Lisca

  • Made in Italy
  • Kode: LISCA6
kr 2.093,67 kr 2.617,07 -20%
Materiale Messing
Leveringstider 10/15 arbejdsdage

Klassisk design messing 3-huls bidetblander Fremstillet i Italien.

Fremstillet i Italien 3-huls mixer til bidet i messing med 1 '' 1/4 afløb komplet med skrue. Dette badeværelseselement i romantisk stil har et design præget af bløde og rene linjer, der tænker på et klassisk og ekstremt elegant og raffineret møbel, der er ideelt til at give nyt liv og et originalt strejf til ethvert badeværelse, fra det mest traditionelle til det mest moderne. Den roterende antikke tønde øger samtidig sin funktionalitet , så du kan flytte vandstrålen på en enkel og praktisk måde efter dine behov.

Tilgængelige finish:
  • krom;
  • krom / guld;
  • bronze.
Takket være brugen af certificerede kvalitetsråmaterialer og den omhyggelige kontrol af hver fase af produktionscyklussen er hvert element i denne linje i stand til at levere det perfekte Made in Italy- produkt, der er kendetegnet ved et fremragende kvalitetsprisforhold, der kun giver det bedste .
Moderne og elegante linjer garanterer et højt kvalitetsniveau, der tilbyder en række tilbehør, der kan sikre innovation , design og sikkerhed , egenskaber, der gør hvert produkt i stand til at berige og forbedre den æstetiske side af dit badeværelse.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter