2 sort læder designs Bakke 41x28x5cm og 45x32x6cm Anastasia

  • Kode: ANASTASIA NERO
kr 3.911,83 kr 4.889,77 -20%
Materiale læder
Foranstaltninger L.41 / 45 x H.5 / 6 x s.28 / 32 cm
Farve sort
Leveringstider 7 dages leveringstid kan stige, hvis produktet ikke er på lager
2 sort læder designs Bakke 41x28x5cm og 45x32x6cm Anastasia
Elegance, stil og design til bordet? Vælg Anastasia bakke! Et veldækket bord har sin egen charme og gør hvert måltid særligt. Den times middag normalt er en af ​​de få tidspunkter af dagen, hvor du kan finde hele familien sammen. For at maksimere denne lejlighed så vigtigt, hvilket gør det endnu mere specielle, er det vigtigt at lægge på bordet porcelæn behageligt at se på, men samtidig funktionelle. Anastasia bakke er et fint eksempel: den har en tidløs linje og kan bruges til mange formål.
Det er kendetegnet ved en typisk italiensk design og er kendetegnet ved en sober men raffineret. Adoperatelo at tjene saucer hæld i særlige skåle eller føre til spisende gæster cocotte indeholder lækker soufflé stadig er varm og klar til at spise. Denne bakke bruges også til at tjene de forskellige beholdere af krydderier direkte på bordet ved ikke direkte berige fødevarer med smag, at ikke alle kan lide. Anastasia bakke er en elegant gave idé for alle, der elsker de smagfulde detaljer, der altid gør forskellen.

producent
Dette produkt er en del af en samling lavet af en omhyggelig stylist æstetik og forskning, der tager sigte på at kombinere tidløs elegance, raffineret atmosfære og balance af former og farver. Forslagene spænder fra møbler til soveværelset, stuen, borde og konsoller op til belysning. Stilen er umiskendelig: luksus, elegance, komfort, linearitet og særlig vægt på unikke og eksklusivitet af projektet. Behandlingen foregår ved hjælp af materialer første kvalitet, nøje udvalgte, og anvende præcise skære- og bearbejdningsteknikker. Fra klassisk til moderne minimalistisk stil, denne samling af møbler gør det muligt for ønsker og begær af hver enkelt kunde, samtidig med den sammenhæng, hvori de møbler og tilbehør er inkluderet.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter