Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

2-pers. Sofa Gelso, med en hvilestol, moderne design

Kode: GELSO-EL1
kr 14.975,32
Moms er inkluderet

madein_italy

Viser muligheder:

- +
Foranstaltninger
L 143 x B 90 x H 102 cm
Leveringstider
15/20 arbejdsdage
Stile Relax
2-personers motoriseret sofa med 1 elektrisk sæde Gelso, moderne design
Gelso er en afslapningssofa med en "Zero Wall" elmotor med 1 motor, udstyret med et højt og behageligt ryglæn, der passer perfekt til de mest forskelligartede møbleløsninger takket være den brede vifte af farver, den kan fremstilles i. Den justerbare nakkestøtte justerer komforten i nakken både lodret og vandret på ryglænet. Anbefales i tilfælde af cervikale problemer. Takket være det elegante trykknappanel, der er indsat i armlænet, er det let at styre slappefunktionerne ved at vippe ryggen og hæve fodpladen.
Gelso sofaen fås også i den motoriserede version med 2 elektriske sæder ( GELSO-EL2- kode).

FUNKTIONER:
- Struktur:
træ dækket med et lag af polyurethan og metalmekanik.
- Polstring: Miljøvenligt polyurethanskum i forskellige tætheder dækket med et lag dacron.
- Betræk: læder, øko-læder og pletbestandigt stof.
- Fødder: træ.

VALGFRI TILGÆNGELIG :
Batterisæt : tillader brug af sofaen i ethvert hjørne af huset, selv væk fra stikkontakten. Batteriet tillader i gennemsnit 60 komplette cyklusser med autonomi.

NB : de elektriske sofaer er alle med 1 motor til at sidde og har altid aluminium (Zama) trykknappanelet på siden og ikke fjernbetjeningen.

TILGÆNGELIGE OMFATNINGER:
Gelso lænestol fås i forskellige polstringstyper opdelt i forskellige kategorier afhængigt af prisen:
1) Kategori A :
- Savoy pletbestandigt stof Savoy er et stof af moderne design, behageligt at røre ved og meget modstandsdygtigt over for slid og slid. Hovedtrækket ved dette stof er dets samlede uigennemtrængelighed for vand: det er faktisk gatantito som "vandafvisende". 89% polyester, 8% polyamid, 2% bomuld, 1% viskose.
- Ritz anti-plet stof    Ritz er et behageligt stof at røre ved, valgt som et betræk til disse sæder takket være dets karakteristiske slidstyrke. Det er et anti-pletstof sammensat af 86% polyester, 14% polyamid. Vægt / tykkelse 490 gr / mtl.
2) Kategori B :
- Imiteret læder Amerika ;   America er et økologisk læder lavet af 100% PU. Den har en vægt på 460 gr / mtl og fås i en bred vifte af farver. Blødhed og elasticitet er de egenskaber, der adskiller dette betræk og gør det perfekt til de mest raffinerede og detaljerede modeller af afslapningssæder.
- Luxor øko - læder ; Luxor er et økologisk læder lavet af 100% PU. Blød at røre ved, har en vægt på 460 gr / kvm og tilbydes i en bred vifte af farver. Mrobiditet og elasticitet er de egenskaber, der skelner mellem denne type belægning og gør den velegnet til bestemte og detaljerede modeller.
3) Kategori Læder : ædle ægte Morgan læder, 100% læder.

SÅDAN VÆLGES DÆKNINGEN : vælg den kategori, som den ønskede dækning hører til, i den relevante rullemenu. Vis derefter farvekortet for dit valg, og angiv i den relevante boks ud for produktfotoet koden for den ønskede farve.

ITALIEN FABRIKANT
Denne artikel er lavet af en italiensk virksomhed specialiseret i produktion af lænestole, massagestole og alzapersona, afslappende sofaer og motoriseret sofa, designet til at sikre psyko-fysisk velvære og kvalitet med en perfekt blanding c ompetenze teknologi, håndværk og sans for design og moderne former. Ved at vælge et produkt fra dette firma er du garanteret ikke kun at købe et 100% italiensk og garanteret produkt , men også et teknisk og funktionelt system, der integreres og udvides takket være en række mekaniske løsninger, valgfrit tilbehør, et bredt udvalg af modeller og dimensioner med en bred vifte af stoffer og belægninger. Faktisk er forskellige tilpasninger mulige for at opnå ægte skræddersyede lænestole designet og produceret under hensyntagen til ethvert behov og krav.
Kvalitet
Ekspertteknikere, der løbende opdaterer og forny deres færdigheder, og dygtige håndværkere , dybe kendere af materialer og forarbejdningsteknikker, sikrer, at produkterne er lavet med den største omhu og er teknologisk avancerede.
forarbejdning
Personale, der er specialiseret i polstrede møbelsektorer, i stand til at designe og samle stole og teknikere, der har specifikke færdigheder i design af sofistikerede mekanismer, der tillader produktion af afslapningsstole, massagestole og lænestole. Den lange erfaring og opmærksomheden på moderne design garanterer unikke og alsidige sæder, der gør dem til indretningselementer, der kan integreres i forskellige hjemmemiljøer.
Teknologi
De udviklede mekanismer tilbyder flere funktioner og muligheden for at blive placeret i bestemte siddepladser og tillader samling af afslappende lænestole / sofaer, massagestole og lift-lænestole, der har muligheder, der passer til hver klients behov.
Mekanismer til en eller to motorer, bevægelse af fodplade og ryg skiftevis autonom eller uafhængig, liftfunktion , alzapersona- enhed, der gør det muligt let at indtage den lodrette position, vibrationsmassage for en behagelig fordelt effekt på ryg, sæde og fodplade, automatisk eller motoriseret bevægelse , er det disse muligheder og kombinationer, der er udviklet: et harmonisk sæt løsninger, der opfylder ethvert behov.

For nylig viste produkter