Made in Italy

2-pers. Sofa Gelso, med betræk af stof / læder / imiteret læder

  • Made in Italy
  • Kode: GELSO
kr 14.042,87
Viser muligheder:
Foranstaltninger L 143 x B 90 x H 102 cm
Leveringstider 15/20 arbejdsdage

Moderne design 2 personers sofa i læder, øko-læder eller Gelso stof, fremstillet i Italien

Gelso er en sofa med et højt og behageligt ryglæn, der passer elegant til de mest forskelligartede møbleringsløsninger takket være den brede vifte af farver, den kan laves i. Den justerbare nakkestøtte giver os mulighed for at justere komforten i nakken og anbefales til livmoderhalskræft.
Ud over den faste version fås Gelso-sofaen også i den motoriserede version med 1 elektrisk sæde ( GELSO-EL1- kode) eller med 2 elektriske sæder ( GELSO-EL2- kode).

FUNKTIONER:
- Struktur:
træ dækket med et lag polyurethan og metalmekanik.
Polstring: Miljøvenligt polyurethanskum i forskellige tætheder dækket med et lag dacron.
Betræk: læder, øko-læder og pletbestandigt stof.
- Fødder: træ.

TILGÆNGELIGE DÆKNINGER:
Gelso lænestolen fås i forskellige polstringstyper, opdelt i forskellige kategorier afhængigt af prisen:
1) Kategori A :
- Savoy pletbestandigt stof ; Savoy er et stof i moderne design, behageligt at røre ved og meget modstandsdygtigt over for slid og slid. Hovedtræk ved dette stof er dets totale uigennemtrængelighed for vand: det er faktisk gatantito som "vandafvisende". 89% polyester, 8% polyamid, 2% bomuld, 1% viskose.
- Ritz anti-plet stof ;    Ritz er et behageligt stof at røre ved, valgt som betræk til disse sæder takket være dets karakteristiske slidstyrke. Det er et anti-plet stof bestående af 86% polyester, 14% polyamid. Vægt / tykkelse 490 gr / mtl.
2) Kategori C : Kunstlæder Minerva
3) Kategori Læder : ædle ægte Bull -læder, 100% læder.

SÅDAN VÆLGER DU DÆKNINGEN : Vælg fra den relevante rullemenu den kategori, som den ønskede dækning tilhører. Vis derefter farvekortet til dit valg og angiv i den relevante boks ud for produktfotoet koden for den ønskede farve.

ITALIANSK FREMSTILLER
Denne artikel er lavet af en italiensk virksomhed specialiseret i produktion af lænestole, massagestole og alzapersona, afslappende sofaer og motoriseret sofa, designet til at sikre psyko-fysisk velvære og kvalitet med en perfekt blanding c ompetenze teknologi, håndværk og sans for design og moderne former. Ved at vælge et produkt fra denne virksomhed, er du garanteret ikke kun at købe et 100% italiensk og garanteret produkt , men også et teknisk og funktionelt system, der integreres og udvides takket være en række mekaniske løsninger, valgfrit tilbehør, et bredt udvalg af modeller og dimensioner med en bred vifte af stoffer og belægninger. Faktisk er forskellige tilpasninger mulige for at få rigtige skræddersyede lænestole designet og produceret under hensyntagen til ethvert behov og krav.
Kvalitet
Ekspertteknikere, der løbende opdaterer og fornyer deres færdigheder og dygtige håndværkere , dybtgående kendere af materialer og behandlingsteknikker, sikrer, at produkterne fremstilles med største omhu og er teknologisk avancerede.
forarbejdning
Personalet er specialiseret i polstrede møbelsektoren, der er i stand til at designe og samle stole og teknikere, der har specifikke færdigheder i designet af sofistikerede mekanismer, der muliggør produktion af afslapningsstole, massagestole og lænestole. Den lange erfaring og opmærksomheden på moderne design garanterer sædernes unikke og alsidighed, der gør dem til at indrette elementer, der er i stand til at integreres i forskellige hjemmemiljøer.
Teknologi
De udviklede mekanismer tilbyder flere funktioner og mulighed for at blive placeret i bestemte siddepladser og tillader montering af afslappende lænestole / sofaer, massagestole og løftestole, der har muligheder, der passer til hver enkelt klients behov.
Mekanismer til en eller to motorer, bevægelse af fodbræt og ryg skiftevis autonom eller uafhængig, løftefunktion, alzapersona -enhed, der gør det let at indtage den opretstående position, vibromassage for en behagelig fordelt effekt på ryg, sæde og fodbræt, automatisk eller motoriseret bevægelse , er disse muligheder og kombinationer udviklet: et harmonisk sæt løsninger, der opfylder ethvert behov.

Vi informerer vores kunder om, at følgende produkter er udelukket fra virksomhedens returpolitik, da det er unikke håndlavede produkter fremstillet efter kundens anmodning. Det betyder, at de ikke kan returneres af kunden efter købet.
Email Newsletter
Newsletter
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefonlinjer)
  • Mandag til fredag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.dk
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De angivne priser er inklusive Momsregistreringsnummer