Made in Italy
Gratis udgifter

2-dørs skænk i økologisk træ og metal af høj kvalitet fremstillet i Italien - Aaron

  • Made in Italy
  • Eco Design
  • Kode: AARON3
kr 31842,60 kr 35380,67 -10%
Materiale økologisk træ
Leveringstider 30-45 arbejdsdage
Længde (cm) 120
Dybde (cm) 42.2
Højde (cm) 140,8

2-dørs skænk til stue i økologisk træ og skærmtrykt glas, fremstillet i Italien.

Denne skænk til stuen har en 2-dørs struktur lavet af bagt aske med dørene i silketrykt glasstof og poleret stel. Inde i dørrummene, der kan åbnes ved hjælp af håndtagene , der er integreret i karmen, er der hylder i bronzeret glas. Den modstandsdygtige base er i brændt metal.
Et funktionelt og raffineret møbleringstilbehør til stuen med en væsentlig og moderne stil.

De anvendte paneler er udelukkende økologiske forædlet med det formål at være opmærksom på miljøspørgsmål. Økopanelet er et industriprodukt fremstillet ved brug af genbrugsmateriale og undgår at fælde nye træer. Fremstillingsprocessen finder sted i fuld overensstemmelse med de gældende miljøbestemmelser.

Det er et møbel, der er skabt på grundlag af håndværkerværdier , for at opnå den fremragende kvalitet og høje kvalitet, der er typisk for Made in Italy, hvor innovative ideer og kultur er sammenflettet til fordel for optimering af processer og opmærksomhed på detaljer. Sådan fødes et funktionelt og raffineret møbel til boligarealet,

Skænken er en ideel og kreativ møbel, anvendelig til dekoration af rummet og forbedring af miljøet. Elegance og stil kombineres med dette produkts funktionalitet, som om nødvendigt kan blive til et skænk eller tv -skab, hvilket genopretter komfort og elegance.

NB: Hvert element er en del af et modulært og modulært system til at skabe skræddersyede løsninger. Opdag den brede vifte af farver og finish og særlige processer, der er tilgængelige til at imødekomme ethvert behov: kontakt os ved at udfylde den relevante formular.

Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro