Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

2-dørs skænk i økologisk træ og metal af høj kvalitet fremstillet i Italien - Aaron

Kode: AARON3
kr 30.432,54 kr 39.562,35 -23%
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
økologisk træ
Leveringstider
30-45 arbejdsdage
Længde (cm)
120
Dybde (cm)
42.2
Højde (cm)
140,8
Viadurini Living

2-dørs skænk til stue i økologisk træ og skærmtrykt glas, fremstillet i Italien.

Denne skænk til stuen har en 2-dørs struktur lavet af bagt aske med dørene i silke-screenet glasstof og poleret ramme. Inde i dørrummene, som kan åbnes ved hjælp af de integrerede håndtag i rammen, er der hylder i bronzeret glas. Den resistente base er i poleret metal.
Et funktionelt og raffineret tilbehør til opholdsstuen med en essentiel og moderne stil.

De anvendte paneler er udelukkende økologiske adlede med det formål at være opmærksomme på miljøspørgsmål. Miljøpanelet er et industriprodukt fremstillet ved brug af genbrugsmateriale, så man undgår fældning af nye træer. Fremstillingsprocessen finder sted i fuld overensstemmelse med de gældende miljøregler.

Det er et møbel skabt på basis af håndværksværdier for at opnå den fremragende kvalitet og den høje kvalitet, der er typisk for Made in Italy, hvor innovative ideer og kultur er flettet sammen til fordel for optimering af processer og opmærksomhed på detaljer. Sådan fødes funktionelle og raffinerede møbler til opholdsstuen,

Skænken er en ideel og kreativ møbel, anvendelig til dekoration af rummet og forbedring af miljøet. Elegance og stil kombineres med funktionaliteten i dette produkt, som om nødvendigt kan blive et skænk eller tv-skab, der genskaber komfort og elegance.

NB: Hvert element er en del af et modulært og modulært system til at skabe skræddersyede løsninger. Oplev det brede udvalg af farver og finish og specielle processer til rådighed for at imødekomme ethvert behov: Kontakt os ved at udfylde den relevante formular.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter