Made in Italy
Gratis udgifter

12 lys lysekrone i hvidt Venedig glas og forkromet metal - Ismail

  • Made in Italy
  • Kode: ISMAIL2
kr 46166,33 kr 51295,88 -10%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuger
Længde (cm) 120
Dybde (cm) 120
Højde (cm) 80

Håndlavet mælkehvid Venedig glas lysekrone Fremstillet i Italien.

12 lys lysekrone lavet af Venedig glas med mælkehvid-krystal finish med metaldetaljer i skinnende kromfinish . Et hidtil uset møde mellem historiske linjer og moderne design for at give liv til et møbel med tidløs charme og elegance. Dens æstetik er kendetegnet ved et artikuleret volumen , der bliver dynamisk og let gennem den lysende vibration af de vidunderlige blæste glasoverflader, der veksler mellem de elegante gennemsigtige arme med kopperne lavet ved brug af hylsterteknikken . For at understrege dets værdi er opmærksomheden på detaljer, der kommer fra de forkromede metalkomponenter, som gør det muligt for produktet at tilpasse sig forskellige smage og brugssituationer.

Fra brugen af råvarer af høj kvalitet fra det italienske territorium og fra den dygtige forarbejdning af glas af dygtige håndværkere i sektoren, som har overleveret de gamle traditioner i årtier, er et stort mesterværk af glaskunst født, der er kendetegnet ved effektivitet , funktionalitet og en klassisk æstetik . Hver fase af produktionen finder sted i Venedig , glastraditionens bankende hjerte, med særlig opmærksomhed på detaljer og respekt for gamle teknikker med et ønske om, at det moderne projicerer sig selv mod fremtiden. På denne måde smelter højt håndværk sammen med design og tradition finder nyt liv gennem brug af innovative teknologier . Resultatet er et kunstværk , der genfortolker en klassisk stil gennem et nutidigt sprog, der gennem lyset viser sine værdier af autenticitet og effektivitet .

Pærer (medfølger ikke) : 12 x MAX 42W E14

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farvekombinationer, og da den er håndlavet, kan den helt tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro