Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

1-huls håndvaskarmatur i forkromet messing Fremstillet i Italien - Binsu

Kode: BINSU5
kr 4.213,63
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
messing
Leveringstider
4 uger
Viadurini Taps

Design enkelt-hul håndvaskarmatur i messing Made in Italy.

Klassisk design et-huls håndvaskarmatur i krom finish messing 240 mm høj og med en 170 mm centerafstand med afløb og pop-up håndtag.
Helt produceret i Italien med materialer af høj kvalitet, der overholder europæiske standarder. Denne mixer kan installeres på toppen, udstyret med en belufter og et keramisk hoved på 180 °; anbefales til sit energibesparende system til vandbesparelse på 6 l / min, til dets drejelige tud og til dets stive forbindelser.

Vedligeholdelse og rengøring: Det anbefales at tørre dråber eller vandaflejringer på produktet med en blød klud; efterlad ikke fugtige klude eller våde svampe på den; undgå brug af slibende eller skurende svampe, der beskadiger overfladen; må ikke bruges til rengøring af nogen form for vaskemiddel, der indeholder klor eller dets forbindelser, der kan oxidere blanderen.
For perfekt vedligeholdelse skal du adskille lufteren og nedsænke den i et par timer i fortyndet eddike og derefter skylle den med rigeligt vand, så alle urenheder og kalkaflejringer forsvinder.

For mere information og tilbud, tøv ikke med at kontakte os på clienti@viadurini.it.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter