Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Vaser design WC

For at give et funktionelt badeværelse design, kan du ikke forsømme Vaser design toiletter. Keramisk hvid, champagne eller farvet er centrale elementer for en raffineret og søde badeværelse. I vores omfattende online shop valg af de bedste mærker som Pozzi Ginori og Ideal Standard.

Vasen WC, almindeligvis kaldes uformelt og vand, er et sundheds enhed består af en beholder, som regel keramik. Sammen med bidet er det angivet af vilkårene i sanitære badeværelse mindste fornemmelse af den italiensk-stil badeværelse. I de fleste andre vestlige lande spredning tendens Bidet stiger

Vandet kan inddeles efter typen af ​​installation i:
  • ampler, helt løsrevet fra gulvet med stikkontakten
  • Wall vaser, også kaldet urinaler
  • gulv vaser med piedestal, med gulvafløb, med normaliseret højde
Vaser toilet fra gulvet installeret uden problemer overalt. For let vedligeholdelse anbefales kompakte modeller, glatte, uden synlige hardware eller fordybninger. Et toilet med drænet oversat perfekt tilpasset til det eksisterende anlæg.

De WC ampler i stedet, er nyttige for et bad til at måle, fordi det også installere et ikke-standard højder. For en bedre tætning, er det tilrådeligt at fortykke væg omkring ti centimeter, for at sikre den korrekte støtte.

En idé for dem, der ønsker at skjule sundhed; kan købe de såkaldte keramiske pakket systemer, velkommen toilet, bidet vandhaner og mere har, hængslet til bagkanten, en sammenfoldelig hylde, der engang lukket, blokken bliver en praktisk bænk.

vandforbrug

Eye på forbruget: den nyeste generation af toilet fartøjer er udstyret med moderne udstødning forsynet med anordninger, der reducerer vandforsyningen til hver flush til et gennemsnit på 4 liter i forhold til de sædvanlige 6 liter.

En bekvemmelighed for dem, der går på flugt i mere er puljen med toilet langsom lukning for at forhindre uventede stød. Vil tilpasse toilettet kan du vælge blandt de mange modeller af covers i mange forskellige farver og forskellige konstruktionsmaterialer, såsom træ, plast, keramik, forskellige farver og forskellige dekorationer.

Oplev alle de produkter i vores webshop og vælg vasen WC egnet til dit badeværelse design til den bedste pris!