Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

Italiensk Design i Viadurini Living Collection Møbler

Viadurini Living Collection: de bedste designmøbler til dine opholdsområder

Viadurini Living Collection tilbyder over 5.000 produkter, der udelukkende er valgt til dig af vores personale, med uendelige variationer med hensyn til størrelse, farve, materiale og finish. Eksklusive møbler til din stue, din spisestue og opholdsstue.
Blandt vores forslag kan du finde udvidelige og faste borde, designstole i læder eller stof, konsoleborde til dem, der ønsker at få mest muligt ud af alle de rum i deres hjem, men ikke kun komfortable og specielle sofaer, der kan omdannes til senge, hvis nødvendig. lænestole og skriveborde i vintage og moderne stil til at møblere dit studie eller din stue med et strejf af italiensk stil.
Objekter, der alle er kendetegnet ved en attraktiv stil og kvalitetsmaterialer: begge væsentlige elementer til at blive medlem af Viadurini Living-teamet.

I Italien er vi i stand til at skabe vidunderlige objekter af høj kvalitet, og vores mission på nettet, da Viadurini netop er dette, for at bringe disse pragtfulde italienske produkter over hele verden!
Viadurini forsker konstant og udvælger nye ideer og personaliserede produkter, der foreslås med vores MÆRKE, der udelukkende vil blive solgt online.
Vi gør dette ved at vælge de bedste designfirmaer, der er lavet i Italien og støtte dem til at nå kunder, der brænder for design over hele verden.

Vi vælger konstant nye partnere: Vi leder hovedsageligt efter designere, unge og kreative virksomheder.
Viadurini Living Collection er det mærke, som vi tilbyder de bedste objekter og møbleringstilbehør til husets opholdsområde, idet det er den italienske kreativitets og produktions fremragende karakter.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies