Luksus Interiørdesign - Viadurini Collection af BRICALE ™

Viadurini Collection by BRICALE™, den ægte luksus fremstillet i Italien til stuen. Sofaborde og borde lavet med Venedig Briccola træ og glas. Et luksuriøst møbel med et unikt design.
Vi kunne ikke finde nogen produkt

Viadurini Collection by BRICALE ™ er det nye 100% luksusdesign fremstillet i Italien.

Elegance, innovation og bæredygtighed kombineres med skønheden i et naturmateriale, der er unikt i verden: Træet fra den venetianske briccole, de historiske bunker, der altid har præget lagunen. Til det skønne ved venetiansk briccola -træ kombinerer Viadurini Collection fra BRICALE ™ designets originalitet og kærligheden til at arbejde og afslutte i hånden ved at signere italienske møbler af høj kvalitet.

Viadurini Collection by BRICALE ™ repræsenterer et autentisk fragment af en af ​​de smukkeste byer i verden, Venedig. Lad dig forføre af disse spiseborde lavet med en ny elegance, af træ- og glasbord at give et originalt præg til din stue eller hvad angår belysningen fra bordlampen, der takket være tilstedeværelsen af ​​briccola -træ lukket i glasset skaber magiske lyseffekter.

I denne samling kan du nyde glasets renhed og følelsen af ​​venetiansk briccola -træ i en usædvanlig fusion. For mere information, et personligt tilbud eller tilpasning af et af disse vidunderlige produkter, tøv ikke med at kontakte vores personale. Vi hjælper dig gerne igennem hele købsprocessen for at gøre dit online køb hurtigt og nemt.
Email Newsletter
Newsletter