Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

FIAM ITALIA Veblén design væg spejle og glasborde - Viadurini

Veblén, Luxury Edition af Fiam Italia, blev født i Italien i meget fjern tid, men kommer ikke her. Dens kultur af design og elegance udvider hurtigt og påvirker møbler over hele verden.
Smagen på skønhed og luksusindretning begynder med Livi-familieens glas- og krystalarbejde og fortsætter derefter indtil i dag og gør denne samling perfekt til at fortolke ønskene hos dem, der vælger at berige deres hjem med møbler, der er værdifulde, der formidler elegance til alle, der kommer i kontakt med dig.
Hovedkomponenterne i denne samling er elegance og rigdom af efterbehandlingerne godt repræsenteret af symbolet, der følger med i navnet Veblén: erminen. Et dyrs symbol på aristokrati, renhed og royalty. Du finder disse særprægede elementer i de moderne designborde i træ og røget glas Louis og Venedig i serien af ​​barokstil spejle af de mest varierede former New Baroque og endelig i konsoller som Canova, hvor træet er dækket af læder harmonisk kombinerer bronzeglas.
Det er grunden til, at et stigende antal designere har valgt og stadig vælger at samarbejde med Veblén, idet deres signatur udskæres i glas og møbelhistorien.
Ved at købe et Veblén produkt vil du medbringe et stykke luksus designhistorie i dit hjem!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies