NEDSATTE VARER OP TIL 50%
kundeservice +39 0541.623760
Indkøbsvogn

Avanceret søgning

Viadurini designradiatorer har en bred vifte af glas radiatorer. De kaldes Jonny, Brian Barry og radiatorer er tilgængelige i både glas elektrisk eller hydraulisk.

Den version af den hydrauliske radiator er meget effektiv. Dens vandforbrug er meget lavere end traditionelle systemer, perfekt tilpasset varmepumpeanlæg eller vedvarende energikilder. Det også kendetegnet ved en hærdet glasplade til 600 grader.

Og 'muligt at få radiatoren i glas med spejl finish. Det vil være en smuk sølv til at gøre det til en praktisk spejl design.La version af den elektriske radiator har den mest avancerede teknologi, der gør det muligt for produktet at forstå, hvad er den mest korrekte måde at varme miljøet ved at forhindre energispild og holde på et minimum overfladetemperaturen af ​​produktet. Dets struktur er sammensat af to ark af hærdet glas, hvor den elektriske modstand er placeret. E 'kan også anmode radiatoren i glas med spejl finish. Den eksterne krystal plade har en sølv finish til at skabe spejlet effekt. Et strejf til den elektriske udgave leveres af berøringsskærmen styresystem - med børnesikring funktion - den nyeste infrarøde generation i kombination med fjernbetjeningen kan du optimere ydelsen.

Dens dobbelte hærdet glas struktur, garantier, i tilfælde af brud, sikkerheden resultater på niveau 1 B1 i henhold til europæisk standard UNI 12600. Dette giver en grad af isolering af det elektroniske klasseværelse 2 og en IP 55 beskyttelsesniveau, perfekt for maksimal sikkerhed, selv i våde miljøer, såsom svømmehaller og saunaer.
Funktionen "åbne vindue", der gør det muligt for radiatoren for at opleve et kraftigt fald i temperaturen i rummet (for eksempel, når du gør rengøring i hjemmet) og dermed slukke i 30 minutter.
I det kombinerer form, stil, design og funktionalitet. Design radiatorer fremstilles udelukkende i Italien. Dens unikke er afhængig af dens bugtet design, ren og enkel egnet til alle typer af miljø fra klassisk til moderne.

Den eksklusivitet af denne linje af design radiatorer er også tillagt ved særlig omhu, som den er realiseret hvert enkelt produkt, alle absolut Made in Italy. Glasset version er helt i 600 grader hærdet glas, tykkelse 6 mm, og har i ryggen en aluminiumsplade, og dermed bliver et genanvendeligt produkt 100%.
Alle produkter leveres med europæiske standard angreb, sikrer nem installation i eksisterende anlæg. Montano fire beslag 1/2 tomme indvendigt gevind gas.

For alle, der ønsker et strejf af glamour og ultra personale kan skabe en radiator helt unik! Takket være den silketryk teknik, er det muligt at vælge et billede / billede, som derefter formes mellem to plader af klart glas, vil det efterlade dig meget tilfreds!