Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Elektriske pejse designet af design bygget og fremstillet i Italien

Siddende i en gyngestol med en sne-hvid syltede træ, kunne vi læse en bog eller nyde en aften med total afslapning foran den romantiske flamme af vores elektrisk pejs!

Designet til forsænket elektrisk pejs har normalt en praktisk struktur og færdig med en ramme beriget med traditionelle dekorationer eller andre design. Perfekt til en rustik og vintage!

Det er indbygget i væggen og ikke rage ud eller rager meget lidt gør det ikke kun en smuk objekt men også kompakt.

Hvis dit hjem ikke har en skorsten, har du ikke plads, men stadig ønsker en pejs, kan du vælge en praktisk og moderne elektrisk pejs.

Især en elektrisk pejs design vil det fremlægge dekoreret din dagligstue.

Elektriske pejse er bygget et møbel let at administrere. Faktisk ikke beskidt, ikke rod og er af minimal miljøbelastning, ud over at have el-forbruget virkelig reduceret. Den ultrasoniske teknologi med hvilken vandet sprøjtes at skabe den realistiske flamme og røg virkning faktisk kun behøver en liter ledningsvand med hvilken kaminen vil blive drevet i 12 timer!

Så effekten "ild og flammer" kombineret med den falske træ og en seng af lyst og funklende aske, producerer en speciel effekt og ganske reel!

Være forbløffet over de mange produkter af linjen Viadurini Fire Collection, vil du finde mange modeller af elektriske pejse indbygget, gulv og væg.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies