Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

El-radiatorer

De elektriske design radiator modeller, elektriske radiatorer væg eller mest almindeligt håndklæde i tilfælde af modeller til badet, fås med programmerbar termostat eller med termo-begrænset elektriske modstand i watt forskellige magt i henhold til de dimensioner og foranstaltninger.

På viadurini finde tilbud på mange modeller af radiatorer og håndklæde brænder også lav elektrisk forbrug af de mest prestigefyldte mærker som Scirocco, Ercos, Runtal & Zehnder, CORDIVARI, Irsap, i hvid eller krom farve, alle på det mest overkommelige priser online.

Håndklædet af drifts- og elektriske radiatorer er baseret på opvarmning af væsken placeret inde i køleren ved hjælp af elektrisk strøm.
Forbruget af radiatoren kan styres ved at justere den digitale termostat, der tillader regulering af modstanden, alle radiatorer og elektriske håndklæde brænder er energieffektiv.

af elektrisk håndklæde økonomiske løsninger er lavet med on-off modstand, passende kalibreres på basis af watt drift for en let og sikker anvendelse.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies