Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

Varaschin Algarve hvide havemøbler og taupe moderne design

Kode: ALGARVECOM
kr 114.918,29
complimenti
- +
Materiale
stof og aluminium
Leveringstider
30 dage
Varaschin
Varaschin Algarve hvide havemøbler og taupe moderne design
Algarve ved Varaschin have lounge har en håndvævet syntetisk fiber struktur med pulverlakeret aluminium ramme: hvid / taupe.
Takket være sit alsidige design kan den bruges til at skabe udendørs miljøer som terrasser, swimmingpools, haver men også til indendørs miljøer. Puderne er aftagelige.
Sammensætningen omfatter:
- 2 højre sofaer med pude i armlænet L161 x P86 x H73 cm H sæde 27 cm hver;
- 2 lænestol moduler af L80 x P86 x H73 cm H sæde 27 cm hver;
- 1 venstre daybed med armlæn pude af L161 x P86 x H73 cm H sæde 27 cm;
- 2 små borde i hvid aluminium med sort kant på L76 x P76 x H32 cm hver.

Vedligeholdelse: Samlingen understøtter sollys og regn. Vi anbefaler regelmæssig vedligeholdelse og særlig opmærksomhed på beskyttelse af genstande i tilfælde af ugunstige vejrforhold (is, hagl, temperaturændringer, fugtighed, vedvarende, fugtig varme eller ekstrem kulde). Varernes holdbarhed og integritet afhænger af den pleje, som de opretholdes. For aluminium og stålprodukter, selvom det er beskyttet af behandlinger og færdiggørelser egnet til udendørs brug, er det vigtigt at forhindre vand i at stagnere inde i selve produktet.
Faktisk præsenterer alle artikler tekniske perforeringer, der er nødvendige for anvendelse af beskyttende behandlinger og finish. Indførelsen af ​​vand i disse huller og dets stagnation kan forårsage rust på rørets indre dele.

For yderligere beskyttelse anbefales det at anvende de passende dæksler om vinteren, om aftenen eller i tilfælde af hyppige regn. Hvis du ønsker at købe dækningen, skal du anmode om et citat fra clienti@viadurini.it.

Desuden er produktet velegnet til havmiljøer, ved saltspraybetingelser og ved poolsideindretninger i nærvær af chlor. Foranstaltninger: Omhyggelig vedligeholdelse og rengøring er afgørende for at bevare komponenternes integritet så længe som muligt. Det er tilrådeligt at holde artiklerne altid i god stand for at vaske dem ugentligt med masser af ferskvand for at fjerne så meget som muligt saltholdigheden, der har tendens til at angribe strukturen. Kun ved at gøre det er sikkerheden ved at holde produktet i bedste stand.

For mere information og estimater tøv ikke med at kontakte os på clienti@viadurini.it.
Viadurini er en officiel forhandler, og vi kan forsyne dig med alle varer fra Varaschin kollektionen. Spørg os om råd eller kontakt os for at finde ud af den personlige pris!

For nylig viste produkter

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies