Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Smedejern senge i en firkant og en halv

Viadurini Collection Night tilbyder en eksklusiv linie af enkeltsenge og en dronning smedejern. Sengen i en firkant og en halv er dedikeret til dem, der vælger den bekvemmelighed. Den smedejern har en vidunderlig funktion til at tage nogen form, selv de mest raffinerede og romantisk. Smagen er overdraget til professionelle designere af Viadurini teamet bag formularer og virkelig særlige dekorationer og egnet til hver stil.

Originaliteten og kvalitet er garanti2te af brand som produkterne er håndlavede, smukt detaljeret og er alle fremstillet i Italien.

Hovedet er den mest høje og giver elegance til soveværelset. Kun så mange farver, du kan vælge den smedejern seng at opfylde de forventninger, alle kunder fra den letteste til de mest intense nuancer som brun, grå og sort.

For dem, der ønsker at drømme og ønsker et soveværelse prinsesse i perfekt Shabby Chic stil kan uden tvivl vælge en smedejern seng baldakin. Den søde og bugtet smedejern seng kan også være et nyttigt supplement og sparer plads. I virkeligheden er der mange modeller af senge med opbevaring i vores katalog til at gemme sengetøj og lagner.

Store farvede og mønstrede puder sammen med en pastelfarvede sengetæpper kan kun berige og understrege den romantiske sjæl en smedejern seng.

Oplev alle vores enkeltsenge i smedejern og vælge den model af dine drømme!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies