Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Franske senge Quenn seng 120x190 i italiensk Design

Sengen i en firkant og en halv, også kendt som dobbelt eller queen size seng, er et produkt meget i efterspørgslen efter dem, der sover alene og ikke ønsker at opgive komfort og plads. Hvis du har plads i soveværelset, en seng i en firkant design og en halv er ikke kun mere smukt, men det er helt sikkert en meget mere komfortabel!

Størrelsen af ​​denne type seng er normalt mellem 110 og 125 cm, og er en praktisk foranstaltning for børnenes værelser af nye boliger, der ikke normalt har et meget højt overfladeareal.

På Viadurini kan du finde et bredt udvalg af enkeltsenge og en halv med container, som maksimerer plads og modtager en stor kommode, hvor til at gemme plader, tæpper og sengetøj uden at optage værdifuld plads i skabene. Hvis du vil have noget mere specielle du kan give plads til din kreativitet ved at vælge en seng til en dronning smedejern i stil mest efterspurgte eller betrukket med stof eller læder for dem, der foretrækker en moderne og trendy.

Men hvordan du vælger den stil, der bedst repræsenterer dig? Det brede udvalg af vores e-handel vil helt sikkert give plads til fantasien.

Moderne eller klassisk? Betrukket eller smedejern? Til hver sin egen. Den queen size seng og en halv for dig er online fra os .. Du kan også anmode senge en og en halv foranstaltning eller andre brugerdefinerede funktioner. Med Viadurini kan du vælge mellem mere end 300 kombinationer af specialfremstillede senge , selv med farveterapi!.

Katalog Viadurini er i stand til at tilfredsstille alle dine ønsker!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies