Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Polstrede senge er Fremstillet i Italien

Efter middag og måske efter en god film, træt fra en lang dag med noget arbejde, der er ikke noget smukkere hoppe på vores comfy seng fuld af store puder og lad dig forkæle i en sød nattesøvn.

En polstret design læser dette kan gøre! Og det gælder for de enkelte polstrede senge. Den enorme bekvemmelighed individuelle polstrede senge er givet ved det faktum, at deres base er meget fleksible takket være en særlig fjeder struktur.

I vores online shop får du individuelle polstrede senge håndplukket og udelukkende Made in Italy med en perfekt finish, selv i detaljen.
Strukturen af ​​polstrede senge er meget forskellig fra konventionelle senge. Den "polstring består hovedsageligt af fire hoveddele: container, den nederste madras, madras og en madras cover.

Skønheden er, at Topper har ofte aftagelige og vaskbare tekstiler så altid rengøres med lethed. Hovedet er en vigtig del af det polstrede sengen; Det karakteriserer og skildrer sin stil. Hovedet kan være mere eller mindre høj, og denne polstret, og vi kan have det sjovt at finde formen og den foretrukne farve til at passe perfekt med vores soveværelse.
At have mere plads, du kan vælge enkelt seng med den praktiske opbevaringsplads!

Inde har en ekstra stort rum anvendelig højde 25cm. Det kan også have bokse til biancheria.È kan vælge mellem to forskellige versioner: den version uden net, og versionen med opbevaringsboks.

Vælg dine individuelle design polstret seng blandt mange farvede Stilfar modeller og Viadurini Collection Night! Du vil ledsage dig i behagelige drømme og dyb!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies