Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Udendørs chaiselongsofa i reb og stof - Cliff Decò af Talenti

Kode: CLIFFCHAISE2
kr 45.839,30
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Designer
Ludovica & Roberto Palomba
Leveringstider
15 arbejdsdage
siddende udstyr
stof
Strukturmateriale
syntetisk reb
Talenti

Modulær venstre moderne design chaiselongsofa til udendørs brug i beige eller mørkegråt stof og syntetisk reb, Cliff Decò af Talenti.

Den Cliff modulære venstre havechaiselongsofa har en struktur lavet af syntetisk reb og aftagelige hynder i stof med tørskumpolstring.
Det syntetiske reb er et materiale, der består af en dobbelt fletning konstrueret med en polyesterkerne og et multifilament propylendæksel. Den eksterne fiber, som den er sammensat af, er vandtæt og modstandsdygtig over for UV-stråler.
Fås i to forskellige farver og størrelser:
Farver
  • beige rebstruktur, beige melangepude (100% PP-stof);
  • mørkegrå rebstruktur, mørkegrå pude (100% akrylstof, vandafvisende).
Målinger
  • L 114 x P 195 x H 105 cm H sæde 38 cm;
  • L 145 x P 163 x H 105 cm H sæde 38 cm.
Cliff Decò- samlingen spiller på kombinationen af forskellige materialer, synonymt med stor alsidighed.
Detaljerne er lavet med sammenvævede nautiske reb, der skaber geometriske mønstre og giver et strejf af superglamorøs legende.
Den kromatiske variation kombineret med strukturernes modularitet giver dig mulighed for at arrangere elementerne i absolut frihed og skabe uendelige kombinationsmuligheder.
Dette produkts særpræg værdsættes især i modulernes bagside. Lavet af aluminium, dækket med syntetisk nautisk reb eller stof, giver ryglænene mulighed for en komplet tilpasning af det udendørs rum og opretholder altid kollektionens stil. Faktisk husker selv modulerne med ryglænet i stof rebversionen takket være armlænene, der er helt dækket af det.

Vi er officielle Talenti-forhandlere, derfor kan vi forsyne dig med alle varer af dette mærke. Kontakt os for information.
NB : Dekorative hynder er ikke inkluderet i prisen; for yderligere beskyttelse anbefaler vi desuden brug af specielle dæksler i vintersæsonen, om aftenen eller i tilfælde af hyppige regn.
Kontakt os ved hjælp af formularen " Anmod om information ".

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter