Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
 • 0
 • 0

Farvede Håndtryk på Lærred, Moderne Stil - Unikhed og Italiensk Håndværk

Håndtryk i moderne stil på lærred, håndfarvet af italienske håndværkere.

Siden 1990 på værkstedet har Lara Marchi skabt autentiske unikke og eksklusive kunstværker ved håndmaling på gamle håndvævede stoffer.

Kreationernes vigtigste egenskaber er velproportionerede geometriske linjer med godt afstemte farver, der oprettes hver gang ved at blande forskellige ikke-gentagne farver. Hele denne er så afbalanceret, at den afslører en harmoni af følelser.
De anvendte tekstiler af linned eller hamp stammer fra manuelt arbejde udført på en væve af kvinder fra Romagna, en kunsthåndværkskunst, der er forsvundet i årtier.
Disse er robuste stoffer skabt til  udholden tid med en historie bag sig, da de blev født i husene, i det italienske landskab i Romagna, hvor hver familie vævede deres egne stoffer derhjemme ved hånden til væven, og derfor snakker de med os om livene fortsætter med at give os følelser stadig i dag.
Nogle af de antikke stoffer, der er ekspert dekoreret med hånden af ​​Lara, går tilbage til begyndelsen af ​​forrige århundrede.

De anvendte farver oprettes direkte af kunstneren i hans værksted i henhold til 1600-opskriften og er uudslettelige og modstandsdygtige over for gentagen vask selv i vaskemaskinen.
Hver vare kræver arbejdsdage, og de forskellige faser inkluderer:
 1. Vask
 2. Skære
 3. Manganatura
 4. Farveforberedelse
 5. Håndmaleri
 6. Farvetørring
 7. Fastgør farven
 8. Strygning med mangle
 9. Pakning og syning
 10. Sidste strygning med mangle
Hele fremstillingsprocessen, der udføres som i 1633, er naturligt med lav miljøpåvirkning, øko-bæredygtig, fordi energiforbruget reduceres til et minimum.
Hver skabelse skal betragtes som et ægte kunstværk, unikt og ikke-gentageligt i sin art.
Manuel bearbejdning i alle produktionsstadier gør hvert enkelt produkt unikt, og hver lille detalje, der kan virke som en ufuldkommenhed, viser, at værket blev udført af en håndværker og ikke af en maskine.