Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Unik håndværksudskrivning på lærredet - oprettet ved hjælp af Marchi's Mangle

Håndværksudskrivning på lærred fra 1600 udelukkende håndlavet: tradition, historie, håndværk og unikhed af Marchi trykkeri.

I dette afsnit tilbyder vi stolt et produkt, der bedst repræsenterer værdierne for italiensk tradition og håndværk, eksklusive produkter, som du kun kan have fra Viadurini.
Viadurini i samarbejde med det berømte trykkeri og workshop hos Marchi-familien bringer til verdensmarkedet et produkt, der ikke er ens: håndtrykte kunsthåndværkstryk lavet med mangle .
Det særlige ved disse produkter er deres historie og tradition : Marchi-butikken har været i forretning siden 1633 og fra generation til generation har den videreført traditionen, uden nogensinde at ty til nye værktøjer eller teknikker, af det strengt håndlavede Romagna-tryk.
Familien Marchi kan prale af et unikt værktøj i verden: Mingen . Dette instrument varundfanget af den berømte Leonardo Da Vinci og giver lærredet en uovertruffen strakt og glat overflade , hvorpå det manuelt er præget af århundreder gamle forme, motiverne og dekorationer i lyse og traditionelle farver .
En anden særegenhed er farverne, alle naturlige og udarbejdet af mineraler i henhold til en gammel hemmelig opskrift ; farverne er således imponeret, og når nogle behandlings- og fixeringsfaser når den endelige tilstand.
Hvert produkt er således defineret unikt og uforligneligt , værdig symbol på en tradition og manuelt arbejde, der ikke har nogen lig i verden.

Se på vores katalog og udforsk dette spektakulære brand. Ring til voresHelpdesk- service, hvis du har spørgsmål eller oplysninger at stille om produkter eller ordrer, er vi altid glade og klar til at imødekomme alle dine anmodninger.