Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Tabel udvides op til 240 cm i finer og stål Adelfo

Kode: ADELFO240
Ønsker du et tilbud?

madein_italy

Viadurini Collezione Living
Tabel udvides op til 240 cm i finer og stål Adelfo
spisebord med ben i børstet rustfrit stål finish og Extensible top i fineret bord med afbarkede uregelmæssig tykkelse 50 mm i egetræsfade. To eksterne 40 cm extensions.
Adelfo fås i standard finish til ben: hvidlakeret stål, naturlige, grafit, sort og reb; eller i pluricolor himmel lakerede finish, pluricolor jord og guld. De øverste finish fås i: knudret eg eller egetræsfade. Vælg fra menuen den type slut, du ønsker.

Artisan Producent:
Denne artikel er produceret af et selskab, der opererer i årevis i dell 'moderne møbelindustri, skaber moderne stole og borde design spisning fast og forlænges. De produkter skabt er kendetegnet ved utrolig håndværk træbearbejdning og væv. Virksomheden blev grundlagt i virkeligheden, i slutningen af ​​halvtredserne i en håndværksmæssige dimension; træstole udgør den indledende produktion, senere udvidet til tabellerne.
Nye teknologier fører til overvindelsen af en tradition helliget den uundværlige, til klassisk, at nå frem til et design produkt, der ønsker at gå til møde nye livsstil og adfærd.
Samlingen er stort og varieret, møder kultur, forskning og planlægning. Fra en metode i arbejdet med henblik en kvalitativ høj standard, baseret på brugen af kvalitetsmaterialer, kommer et produkt i stand til at opfylde et stadig mere krævende marked med hensyn til design og æstetik.

For nylig viste produkter

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies