Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

Suspension med tre metal lamper Magnet - Toscot

Kode: MAGNETLAMP5
kr 4.623,28 kr 6.248,88 -26%

madein_italy

- +
Materiale
magneter og galvaliseret metal
Foranstaltninger
base Ø260 x H.max.1500 x Ø tot. 400 mm
Leveringstider
15 arbejdsdage
Anbefalet lyspære
3 x E27 maks. 42W / 3 x GU10 max 48W
IP beskyttelse grad
IP 20
Væglampemateriale
metal
Toscot
Design vedhæng lampe med tre pærer, Magnet - Toscot
Magnet-serien kommer fra den karismatiske figur Magneto i filmserien X-Men, og ligesom karakteren har den egenskaben at udøve den samme effekt på metaller, der bevæger dem efter ønske. Det er født som dette en metallisk spotlight vendt for hånd, der kan styres i mange forskellige positioner for at styre lyset afhængigt af miljøet og behovets behov.

Den suspenderede lampe Magnet - Toscot har et moderne og unikt design og er samtidig velegnet til enhver form for indstilling.
Et særligt kendetegn ved denne serie er den magnet, der holder lampen fastgjort til strukturen. Materialet til dette objekt er galvaniseret metal. Dette materiale blev specielt valgt, fordi galvaniseringen, som er en zinkcoating, tillader det valgte metal ikke at ruste og modstå over tid.
Dette objekt er helt håndlavet og fremstillet i Italien.

Brugbare pærer, ikke inkluderet :
- 3 x E27 maks. 42W, IP20;
- 3 x GU10 max 48W, IP20.

Kabelfarve: sort

Lampen er tilgængelig i følgende farver:
- kobberlampe og sort struktur
- kromlampe og sort struktur
- messinglampe og sort struktur.

Toscot foreslår belysningsmodeller, der kombinerer den toscanske tradition af håndpressede former og dekoration lige fra klassisk til moderne.
Individuelt håndlavede stykker, der bruger materialer af høj kvalitet, idet der lægges særlig vægt på alsidigheden af brug og koordinering. Pleje af dekorationer og finish giver produkterne en særlig værdi, og den kreative forskning, som er grundlaget for deres implementering, gør objekter i designløsninger altid opdaterede.

For nylig viste produkter

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies