Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Magazine racks af moderne design i læder og stål

Hvis du kan lide at læse, men du ved aldrig, hvor man kan sætte alle de magasiner, du vælger en af de mange moderne magasin modeller i vores online butik. Takket være en praktisk magasin rack vil være lettere ikke blot at rydde de blade, vi kan lide at læse, hvordan du kan få et supplement af dekorative og funktionelle møbler. Faktisk, takket være de materialer og former, bladet stativer er en særlig uundværlig, nær sofa eller sofabordet i stuen .

I vores online shop kan du finde stativer af læder og skind fremstillet af vores kollektion Viadurini Leather Collection for et klassisk og eksklusivt miljø.

Hvis du i stedet et moderne miljø, og du kan lide ønskede tilbehør, kan du have det sjovt at vælge den mest egnede moderne design magazine rack lavet af stål, metal eller aluminium. Særlig er magasinet en snegl i Idea Hjem metal. I stedet kan du spille rundt blandt de mange farver i magasinet med bugtet linjer af prægede polyethylen Viadurini Living Collection linje. For den mest romantiske af magasinet rack Mabele pink eller fløde, lavet af bogstaver, vil det være i stand til at blødgøre din lever forsigtigt.

Traditionelt tænker vi på magasinet fra jorden, den mest almindelige, men der er også vægmonteret modeller lavet til at blive hængt eller monteres på vægge, måske mindre smuk end gulvet versioner, men ideel for dem med begrænset plads.

Et magasin rack kan være nyttige i stuen, men ikke kun; i undersøgelsen, soveværelse, køkken og badeværelse. Nogle vil måske endda desirare et badeværelse magasin rack? Mange elsker at læse i dette miljø, i øjeblikke af afslapning. Måske ved til mode magasiner, trend og møbler, så det er altid up to date!

Hav det sjovt at vælge dit rack design af de bedste italienske håndværker brands i vores online shop til rabatpriser, for et strejf af glamour til din bolig.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies