Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Moderne skænke, at dekorere dit hjem med designermøbler

Skabe med et moderne design i antikt og ædle træ; i metal og glas til vintage og klassisk stil i stuen.

Et møbelelement, som ikke vil blive savnet i dine opholdsområder for praktisk og funktionalitet, er moderne skænke. Et lavt skab med variabel længde med skuffer og rum til at holde alt dit tilbehør.

Blandt de forskellige forslag, som du finder i den dedikerede del nævner vi skænken "Paris", ideel til dem, der kan lide at rejse, det er realiseret i corten metal og massivt træ af gammelt gran. Modsat er der berømte gengivelser af den parisiske hovedstad, som vil bidrage til skænkens stil og give et bohemeagtryk til dit ophold.
For dem, der foretrækker en klassisk touch, er træ det perfekte materiale, men ikke noget træ til skænken "Carlotta", vi har valgt Mango-træet, der giver enkelhed og karakter til det omgivende miljø. For at give et moderne touch ved hjælp af træ her er skænken "Perry" med glasben, som er et elegant møbel og samtidig giver lysstyrke.

Søg blandt de mange forslag udvalgt til dig i afsnittet dedikeret til moderne skænk, du vil finde produkter til enhver smag, fra klassisk stil til moderne, men også originalen af ​​Brand Boffi, som skaber unikke og specielle møbler ved at desonstruere klassisk skænk og spille med farver.