Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Studio Italia Design

Italien Design Studio: en historie af lys, glas, metal
1950. Italien. Venedig. Byen Marcon og øen Murano er blot et par kilometer. Og det er dem, der Angelo Tosetto kører næsten hver dag fra sit værksted kunstneriske lysekroner i værkstederne i Murano glas mestre, at stjæle hemmeligheder blæst glas i ovnene. Det er en rejse af ren lidenskab, kunstneriske tilhørsforhold, hvor lyset møder sagen, glasset slutter sig til metal, messing, aluminium, stål og tradition smiler til fremtiden. Begyndelsen af en fantastisk historie: at af italiensk Design Studio.

Fra Italien til verden, udvikler
Dette er den vigtigste vej af den fremstillet i Italien, at tre generationer vælger at følge hvert år eksperimenterer nye teknikker, teknologier, linjer, kvalitetsmaterialer og en række eksklusive partnerskaber i skabelsen af unikke og innovative lamper i form og indhold, æstetik og funktionalitet. Det er vejen til succes, og Venedig Italien Design Studio bringer lys den eksterne kontakt, i mere end 90 lande rundt om i modno: at blive i dag en af det italienske mærke i belysningsbranchen det mest avancerede internationalt plan.

Plads til kreativitet i alle dens former
Hver gade har sine grænser og overvinde dem har brug for øjne, følsomhed, forskellige færdigheder og følelser, som kan udføre en verden i forandring. Så Italien Design Studio har besluttet at være ledsaget af designere, forskere og anerkendte designere fra forskellige lande og baggrunde. En pulje af kreative mennesker sammen for at genfortolke mærke poster som rigtige møbler, hvor lyskilden er gratis at spille med mængder, riglessi, transparenter, linjer og alle nuancerne i sagen. Endless nye kollektion kombineret produktion topkvalitet nogensinde.

For at belyse alle møbler behov
Innovationen stien passerer også gennem maksimal tilpasning: Italiensk Design Studio reagerer på nye livsstil med produkter designet specielt til de forskellige sammenhænge at leve på.