Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Sofa elektrisk afslapning 2 steder, 2 Lilia elektriske stole, lavet i Italien

Kode: LILIA-EL2
kr 16.754,19
Moms er inkluderet

madein_italy

Tjenester i forbindelse med produktet

Viser muligheder:

- +
Foranstaltninger
L 164 x D 101 x H 96 cm
Leveringstider
15/20 arbejdsdage * leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager
Stile Relax
Motoriseret Sofa 2 pers, 2 Lilia elektriske stole, fremstillet i Italien
Lilia er en alsidig moderne sofa, der er udstyret med en høj og komfortabel ryglæn og 2 elektriske sessioner. Det passer med elegance til de mest forskelligartede indretningsløsninger takket være de forskellige typer af belægning, hvormed den kan realiseres.
Lilia Sofaen fås også i afslapning version med en elektrisk sæde (LILIA-EL1 kode).

FUNKTIONER:
- Struktur:
træ belagt med et lag af polyurethan og metal mekanik.
- Polstring: økologisk polyurethanskum med forskellige tætheder dækket med en dacron.
- Dækker: imiteret læder og stof pletten.
- Feet: PVC træ virkning.

COVERS TILGÆNGELIGE:
Sofaen Lilia fås i forskellige typer af belægning, opdelt i forskellige kategorier afhængig af pris:
1) Kategori A:
- smudsafvisende stof Savoy; Savoy er et fintmasket moderne opfattelse, behagelig at røre ved og meget modstandsdygtig over for slid og slid. Det vigtigste træk ved denne struktur er dens totale uigennemtrængelighed for vand: det er i virkeligheden gatantito som "vandafvisende". 89% polyester, 8% Nylon, 2% Bomuld, 1% viskose.
- smudsafvisende stof Ritz;    Ritz er et behageligt at røre stof, udvalgt som en belægning for disse lænestole takket være dens karakteristiske slidstyrke. Det er en smudsafvisende stof sammensat af 86% polyester, 14% polyamid. Vægt / tykkelse 490 gr / mtl.
2) Kategori B:
- Faux Amerika;   Amerika er en imiteret læder fremstillet af 100% PU. Det har en vægt på 460 gr / lm og fås i en bred vifte af farver. Blødhed og fleksibilitet er kendetegnende for denne belægning og gør det perfekt til de mest eftertragtede modeller af lænestole og behandlet.
- Faux Luxor; Luxor er en imiteret læder fremstillet af 100% PU. Blød at røre, har en vægt på 460 g / m og fås i en bred vifte af farver. Mrobidezza og elasticitet er de egenskaber, der kendetegner denne type belægning og gør det egnet til specielle og avancerede modeller.

Hvordan du vælger den FINISH: dall'apposito vælge rullemenuen kategori Qualle tilhører den ønskede belægning. Derefter vises farvekortet i forhold til dit valg og angiver i boksen, placeret ved siden af ​​billederne produceret, den ønskede farvekode.

ITALIENSKE PRODUCENT
Denne artikel er lavet af en italiensk virksomhed specialiseret i produktion af lænestole, massagestole og alzapersona, afslappende sofaer og motoriseret sofa, designet til at sikre psyko-fysisk velvære og kvalitet med en perfekt blanding c ompetenze teknologi, håndværk og sans for design og moderne former. Ved at vælge et produkt af denne virksomhed, er du garanteret ikke kun for at erhverve en 100% italiensk og garanteret, men også en teknisk og funktionelt system, der integrerer og udvider takket være en række mekaniske løsninger, optioner, valg af modeller og størrelser med en lang række af stoffer og finish. Faktisk er forskellige tilpasninger er mulige, for at opnå ægte lænestole skrædder designet og produceret under hensyntagen til ethvert behov og krav.
kvalitet
Tekniske eksperter, der opdaterer og innovere konstant deres færdigheder, og dygtige håndværkere, en dyb viden om materialer og fremstillingsteknikker sikre, at produkterne er lavet med den største omhu og er teknologisk avancerede.
behandling
Specialiseret personale i den polstrede møbler industri, i stand til at designe og samle stole, og teknikere, der har særlig ekspertise i design af sofistikerede mekanismer, som muliggør produktionen af ​​lænestole, massagestole og lænestole alzapersona. Den lange erfaring og opmærksomhed på moderne design sikrer sessionerne det unikke og alsidighed, der gør møbler, der kan integreres i forskellige boligmiljøer.
teknologi
Udviklede mekanismer tilbyder flere funktioner og kan placeres i bestemte områder af sessionerne og tillade at samle stole / sofaer afslapning, massage stole og lænestole alzapersona der har muligheder, der passer til behovene i den enkelte kunde.
Mekanismer til en eller to motorer, flytning af fodbrættet og tilbage skiftevis autonom eller uafhængig, lift funktion, alzapersona enhed, der giver mulighed for nemt at indtage den opretstående stilling, vibromassage til en behagelig distribueret effekt på ryggen, sæde og footboard, automatisk eller motoriseret bevægelse, er disse muligheder og kombinationer udviklet: et harmonisk sæt løsninger til at opfylde enhver form for krav.

For nylig viste produkter