Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

ROSENTHAL INTERIEUR lænestole, poufs, designborde lavet i Italien - Viadurini

Rosenthal- selskabet blev grundlagt tilbage i 1879 og blev født principalmete til fremstilling af keramik. Grundlæggeren Philip Rosenthals store personlighed og vigtige ambitioner, der elskede at sige: "De, der tror at være noget, er ophørt med at blive noget" føre virksomheden til at ekspandere på verdens forskellige markeder og diversificere sine produktioner.
Linjen, som vi tilbyder på vores hjemmeside Rosenthal Interieur er en samling født i 2015 med det formål at blive hovedperson i luksusmøbelmarkedet takket være sit innovative design i perfekt harmoni med håndværkskvaliteten .
De tilbudte produkter er alle fremstillet udelukkende i hånden ved hjælp af materialer af højeste kvalitet. Dette gør det muligt for kunden at tilpasse møblerne ved at skabe møbler, der udtrykker personligheden hos dem, der køber dem.
Flagskibsproduktet fra denne samling er absolut Nephele-lænestolen til de italienske designere Mangiarotti og Pampo, en genudgave af den klassiker, der blev lanceret i den begrænsede udgave i 1978, du kan finde den med læder eller stofbeklædning efter din personlige smag. Gå ikke glip af stole med polstret sæde Da der harmonerer perfekt med bord massivt træ Mellow.
Gør dit hjem en lille perle ved at vælge håndværkskvaliteten af ​​disse luksuriøse møbler!