Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

Pozzi Ginori Quinta pot hang toilet vaskeanlæg moderne design

Kode: 03315
kr 3.680,39 kr 6.566,63 -44%
- +
Foranstaltninger
cm 35 x 57 x 40,1
Leveringstider
15 arbejdsdage
Pozzi Ginori
Pozzi Ginori Quinta pot hang toilet vaskeanlæg moderne design
Afspuling skål med afløb (P), for suspenderet installation, arbejder med 6 liter, kombineret med sundhed Universal modul. I glasagtige Kina opnået med materialer af høj kvalitet, blandet, glaserede og brændt ved 1210-1230 ° C Tykkelsen af ​​det bagte emalje tykkelse ikke mindre end 0,7 mm. Komplet sæde og sæde dækning i termohærdende. Overholder europæiske standard EN 997.
Design af Antonio Citterio med Sergio Brioschi.
Skal suppleres med: fastgørelsessæt, ærme adduktion vand pr pot, montering til stikkontakten (P) for suspenderede fartøjer, til støtte til bærende væg eller ikke bærende, bestilles separat. For information eller citater til at skrive clienti@viadurini.it.
Vægten af ​​beholderen er 21 kg
Glossy Hvid farve

Pozzi-Ginori samling Femte
Sundheden for den femte samling er beregnet til at leve badeværelset som en oase af velvære og raffinement, at en lille-stor fornøjelse nydes hver dag. Opmærksomhed på funktionalitet, komfort og æstetik er det ikke et mål i sig selv, men uvurderlig påmindelse om positive følelser. en livsfilosofi, der inspirerede den femte kollektion designet af Antonio Citterio med Sergio Brioschi for Pozzi-Ginori. De er eksklusive dræn og sanitære design, men ikke i pris. og det er en luksus, indtil i går forbeholdt de få, nu bliver det en realitet for mange. dette åbner en ny æra i badeværelset, en ny tidsalder, der oplevede fødslen af ​​forfatter serien er designet til dem, der søger ingen grænser overhovedet.

NB: Vi har alle underskrevet Pozzi-Ginori produkter. For information eller citater til at skrive clienti@viadurini.it.

Italiensk Producent: Pozzi-Ginori
Pozzi-Ginori er synonymt med kunsthistorien og italiensk design i badeværelset keramik. Hans ædle oprindelse går tilbage til 1735, da Marquis Carlo Ginori begyndte at skabe smukke artefakter i en keramisk type, som på det tidspunkt blev kaldt den hvide guld. Dens fremstilling af bruser, nordvest for Firenze, blev det hurtigt blandt de højeste i Europa.
Med tiden Ginori mødtes fusionere med andre keramiske producenter, herunder Pozzi. Hver af disse har markeret vigtigt skridt i virksomhedens historie, der bidrager viden til udviklingen af ​​en italiensk teknologi i design og fremstilling af helseprodukter i Kina enestående i sin art.
Der er mange navne på vigtige designere gennem årene har arbejdet med virksomheden: Gio Ponti, Guido Andlovitz, Studio Nizzoli, Le Corbusier, Giovanni Gariboldi, Antonia Campi, Gae Aulenti, Paul Tilche, Matteo Thun og Antonio Citterio. I 1993 Pozzi-Ginori træder Sanitec og fortsætter sin store tradition med sin uforanderlige, konstant kapacitet innovatiza.
Fra 2015 Pozzi-Ginori Gebereit er en del af gruppen, en førende i Europa inden for området sanitære produkter industrien opererer globalt. Han arbejder som en integreret gruppe med en stærk lokal tilstedeværelse i mange europæiske lande, hvilket giver en unik merværdi, når det kommer til teknologi og sanitære produkter og badeværelse keramik.
Vælg et produkt Pozzi-Ginori til badeværelset betyder at sikre kvalitet møbler, funktionalitet og design.
Pozzi-Ginori: historie badeværelse keramik.
Oplev forslagene til badeværelset: keramiske håndvaske, væghængt eller gulv,
forfængelighed enheder, containere og spejle ... alle til at gøre badeværelset en funktionel og indbydende miljø!

Hvorfor købe:
  • fremragende kvalitet / prisforhold
  • funktionel
  • holdbar
  • attraktivt design
  • materialer, første kvalitet
  • gratis levering i hele Italien

For nylig viste produkter

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies