Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

Pozzi Ginori Citterio WC-kumme suspenderet washdown vægafløb

Kode: 75316
kr 7.174,15 kr 12.996,64 -45%
- +
Foranstaltninger
Cm 36 x 56 x33
Farve
hvid
Leveringstider
15 arbejdsdage
Pozzi Ginori
Pozzi Ginori Citterio WC-kumme suspenderet washdown vægafløb
Afspuling skål med stikkontakten (P), for suspenderet installation, arbejder med 5 liter, sanitetsporcelæn opnået med materialer af høj kvalitet, blandet, glaserede og brændes ved 1210-1230 ° C. Tykkelsen af ​​det bagte emalje tykkelse ikke mindre end 0,7 mm. af fastgørelseskit (art.76960) og sæde med låg i termohærdende med polstret lukning.
Overholder europæiske standard EN 997.
Design af Antonio Citterio med Sergio Brioschi.
Skal suppleres med: ærme adduktion vand pr pot, passende for stikkontakten (p) for suspenderede fartøjer, til støtte til bærende væg eller ikke bærende, bestilles separat. For information og citater så skriv til clienti@viadurini.it.
Vægten af ​​beholderen er 27 kg
Glossy Hvid farve

Citterio Collection Pozzi Ginori
Den Citterio kollektionen, designet af Antonio Citterio og Sergio Brioschi, syntetisere den bløde linje af keramik, som synes at have været skåret af vand, med rationalitet figurerne af møbler og møbeldele med en præcis idé om æstetik. En stram skønhed miljø, hvor håndgribelige tekstur af materialer opfylder abstrakte renhed af design. Et perfekt hjem system, hvor, fra enkelt detalje til helhed er alt arrangeret i henhold til en formel og funktionel for at det gode liv.

NB: Vi har alle underskrevet Pozzi-Ginori produkter. For information eller citater til at skrive clienti@viadurini.it.

Italiensk Producent: Pozzi-Ginori
Pozzi-Ginori er synonymt med kunsthistorien og italiensk design i badeværelset keramik. Hans ædle oprindelse går tilbage til 1735, da Marquis Carlo Ginori begyndte at skabe smukke artefakter i en keramisk type, som på det tidspunkt blev kaldt den hvide guld. Dens fremstilling af bruser, nordvest for Firenze, blev det hurtigt blandt de højeste i Europa.
Med tiden Ginori mødtes fusionere med andre keramiske producenter, herunder Pozzi. Hver af disse har markeret vigtigt skridt i virksomhedens historie, der bidrager viden til udviklingen af ​​en italiensk teknologi i design og fremstilling af helseprodukter i Kina enestående i sin art.
Der er mange navne på vigtige designere gennem årene har arbejdet med virksomheden: Gio Ponti, Guido Andlovitz, Studio Nizzoli, Le Corbusier, Giovanni Gariboldi, Antonia Campi, Gae Aulenti, Paul Tilche, Matteo Thun og Antonio Citterio. I 1993 Pozzi-Ginori træder Sanitec og fortsætter sin store tradition med sin uforanderlige, konstant kapacitet innovatiza.
Fra 2015 Pozzi-Ginori Gebereit er en del af gruppen, en førende i Europa inden for området sanitære produkter industrien opererer globalt. Han arbejder som en integreret gruppe med en stærk lokal tilstedeværelse i mange europæiske lande, hvilket giver en unik merværdi, når det kommer til teknologi og sanitære produkter og badeværelse keramik.
Vælg et produkt Pozzi-Ginori til badeværelset betyder at sikre kvalitet møbler, funktionalitet og design.
Pozzi-Ginori: historie badeværelse keramik.
Oplev forslagene til badeværelset: keramiske håndvaske, væghængt eller gulv,
forfængelighed enheder, containere og spejle ... alle til at gøre badeværelset en funktionel og indbydende miljø!

Hvorfor købe:
  • fremragende kvalitet / prisforhold
  • funktionel
  • holdbar
  • attraktivt design
  • materialer, første kvalitet
  • gratis levering i hele Italien

For nylig viste produkter

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies