Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Pozzi Ginori

Historien om Pozzi-Ginori er selve historien om italiensk porcelæn badeværelse. Faktisk producerer virksomheden sanitære (wc skåle, bidet), håndvaske og dræn, spejle, forfængelighed enheder og andet tilbehør og supplerer for baderumsmøbler.

Den lange evolutionære vej af denne historiske mærke har ledsaget udviklingen af ​​det hygiejniske kostume, af kulturen og æstetiske smag ikke kun i Italien.
Den lange eventyr begynder i 1735, da Marquis Carlo Ginori, starter først i Firenze og derefter brusebad aktiviteterne i hans berømte Factory, en af ​​de første og mest prestigefyldte i Europa.

I vedtagelsen af ​​år, virksomheden blev grundlagt af Carlo Ginori, bliver større, og kendt, kan integreres med andre virksomheder, der opstod i forskellige perioder, men alle bærere af vigtige bidrag til historien om keramiske sanitetsprodukter i Italien: Richard ( grundlagt i 1928), den Fremstilling i Laveno (1856) og Wells (1868).

I 1975, for en gradvis integration af virksomheder, brands og produktionsfaciliteter, koncernen italienske Ceramic Society Pozzi-Richard-Ginori er blandt de største og mest kendte i verden, takket være den store nyskabelse i 1930, når den starter produktionen af ​​den glasagtige Kina, sanitetsporcelæn, som har revolutioneret verden af ​​sundhedspleje til badeværelset: sin patenterede navn er lavenite.

I 1987 er koncernen opdelt i tre hovedområder: den porcelæn og indretning, sundhed og en tredje, ikke er relateret til keramik. Det en gruppe af meget store, med fabrikker og kontorer i nord, centret og sydlige Italien.

Mellem 1993 og 1994 Sanitec koncernen køber den specifikke gren af ​​keramiske badeværelse Pozzi-Ginori. Købet kommer på et afgørende periode dvs. under selve starten af ​​De Europæiske Fællesskaber, i et syn så overnational projekt, produktion, distribution og forbrug.

2015 Geberit AG erhverver Sanitec Group. PozziGinori distribuerer keramiske badeværelse, men også møbler og tilbehør.